Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 1 × rullahieronta 12€ (arvo 25€)
  – säästä 52%
 • 3 × rullahieronta 30€ (arvo 75€)
  – säästä 60%

Tuntuuko lihaksissasi kireyttä? Tule ja rullaa itsesi kuntoon! Rullahieronta on menetelmä, joka perustuu paineen vaihteluun kudoksissa. Rullahieronnassa hieroja ei väsy ja saat itse säätää hieronnan voimakkuuden. Rullahierontalaitteen puiset rullat pyörivät ja stimuloivat kehoa, lihaksia ja ihoa sekä edistävät verenkiertoa ja lymfanestekiertoa. Hieronta myös parantaa ihon elastisuutta ja aineenvaihduntaa sekä vähentää kudosten turvotusta ja selluliittia.

Rullahierontalaitteen rummun keskellä oleva infrapunalamppu nostaa hieronnan vaikutusta jopa 70 prosenttia, minkä ansiosta rullahieronta on moninkertaisesti voimakkaampaa ja tehokkaampaa kuin tavallinen lymfahieronta. Infrapunalamppu lämmittää ihon alempia kerroksia ja lihaksia. Urheiluhierojat ovat todenneet rullahieronnan toimivan myös mainiona apuna treenin jälkeisessä lihashuollossa, laukaisevan lihaskireyksiä, nopeuttavan palautumista sekä avaavan kireitä lihaskalvoja. Hierontaa voi käyttää myös hyvän olon ylläpitämiseen sekä treenin jälkeen lihasten rentouttamiseen ja palauttamiseen. Lue lisää rullahieronnan hyödyistä täältä.

Koko vartalon hieronnan kesto on noin tunti, jonka aikana suoritetaan 15 eri asentoa. Saavutetun tuloksen säilyttämiseksi hierontoja on suositeltavaa toistaa  myöhemmin 1–2 kertaa kuukaudessa.


Kuvat: Silver Roll Massage

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Silver Roll Massagen onlinevarausjärjestelmästä ja kirjoita Offerilla-lahjakorttisi koodi Lisätiedot-kenttään
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hierojalla

SILVER ROLL MASSAGE

Silver Roll Massage tarjoaa maailmallakin suosituksi tullutta rullahierontaa Helsingin Arabianrannassa. Salongissa käytetään koneellisia rullahierontalaitteita, joilla saavutetaan huomattavasti parempia tuloksia kuin pienillä käsin käytettävillä hierontarullilla. Tutustu Silver Roll Massageen ja rullahieronnan hyötyihin tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

Aukioloajat:
Ma-pe klo 9–20
La-su klo 9–18

DIILIÄ MYY

Silver Roll Massage
Toukolankatu 27C
00560 Helsinki
Y-tunnus: 2945936-8
www.silverrollmassage.fi