Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 30 € arvoinen lahjakortti kaikkiin Suomen SOL Pesuloihin vain 23 €

SOL Pesulapalvelut pesee kaikki vaatteesi ja kodintekstiilisi ammattitaitoisesti ja vastuullisesti! Tekstiilit pestään ympäristöystävällisillä pesuaineilla ja pesumenetelmillä. SOL Pesuloissa työskentelevät tekstiili- ja vaatehuollon ammattilaiset, jotka tuntevat eri materiaalit ja huoltavat kaikki kotisi tekstiilit sekä arki- ja juhlavaatteesi. Pesulapalveluihin sisältyvät tahranpoisto, kemiallinen pesu, emulsiopesu tai vesipesu sekä viimeistely. SOL Pesulapalvelut tarjoavat lisäksi korjausompelua, suojakäsittelyä ja otsonointia/hajunpoistoa. Pesuloissa pestään myös vahinkopyykkiä.

Lahjakortti on käytettävissä kaikkiin pesulapalveluihin, kaikissa Suomen SOL Pesuloissa. Tutustu SOL Pesulapalveluiden palveluvalikoimaan ja hinnastoon tarkemmin täällä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 asti
  • Voit ostaa/käyttää niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä Offerilla-lahjakorttisi mobiili- tai paperiversio paikan päällä Sol Pesulassa

SOL PESULAPALVELUT OY

SOL Pesulapalvelut Oy on kotimainen perheyritys, jolla on 56 palvelupesulaa ympäri Suomea ja yrityspyykkiin keskittynyt Aurinkopesula Helsingin Konalassa. SOL Pesulapalvelut Oy palvelee niin kuluttaja- kuin yritysasiakastakin suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Tuotteet pestään ja huolletaan palvelupesuloissa paikan päällä, mikä takaa nopean palvelun – pyykit ovat saatavissa jopa 3 tunnin toimitusajalla. Käy tutustumassa SOL Pesulapalveluihin tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Offerilla Oy

LUNASTUSPAIKAT

Kaikki Suomen SOL Pesulat
www.sol.fi//etsi-lahin-pesula