Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 30.6.2021 asti. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 20 € arvoinen lahjakortti 13 eri Soupster-ravintolaan 13,90 €

Soupster-ravintoloiden lahjakortin voit käyttää 13 eri Soupster-ravintolaan – ruoat mukaan otettuna tai paikan päällä nauttien. Hyödynnä 20 € arvoinen lahjakortti Ateneum Bistroon – kaupungin parhaaseen lounasbuffettiin, Dylan ravintoloiden henkeäsalpaavaan brunssiin tai Signor Smith -ravintolan italialaisiin laatuherkkuihin. Kaikissa allaolevissa ravintoloissa on take away -mahdollisuus.

Lahjakortti käy seuraaviin Soupster-ravintoloihin:

Signor Smith

Signor Smith on moderni italialainen trattoria Mall of Triplassa. Ravintolassa italialainen ruoka toteutetaan modernilla visiolla ja italialaisella intohimolla.

Kaikki Dylan-ravintolat

Dylanit muodostavat boheemin lounas- ja brunssiravintoloiden perheen. Jokainen Dylan on oma persoonansa. Mikäli etsit runsasta ja monipuolista brunssipaikkaa, valitse mikä tahansa Dylan-ravintola!

Ateneum Bistro

Ateneum Bistro tarjoilee Ateneumin vieraille ja muille ruokafiilistelijöille klassista suomalaista bistroruokaa modernilla twistillä. Jos haluat nauttia taatusti laadukasta Skagen-salaattia, purotaimenesta tai burgerista arvokkaassa ympäristössä, Ateneum Bistro on oikea paikka sinulle.

Kiasma Café

Kiasma Café tarjoilee paikan päällä itse tehtyä lounasta ja tuoreita kahvilatuotteita nykytaiteen museossa Kiasmassa.

My Lunch

My Lunch on lounasravintola ja deli Ruoholahdessa. Tarjolla on raikkaita ja tuoreita itse tehtyjä ruokia ja kahvilatuotteita!

Kuvat: Soupster-ravintolat

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.6.2021 asti
  • Voit ostaa niin monta lahjakorttia, kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä valitsemassasi ravintolassa

SOUPSTER RAVINTOLAT

Soupster Ravintolat ovat osa Soupster Family –konsernia, joka koostuu 25 erilaisesta ravintolasta, juhlatiloista ja –palveluista, cateringista sekä työskentelytiloista. Tutustu Soupsterin toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Offerilla Oy