Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 5 kerran kortti salsa- tai bachatatunneille 20€ (arvo 75€)

Ota latinalaistanssien askeleet haltuun tanssikoulu Still Dancing Studiolla! Nyt saat tammikuussa avatun tanssikoulun 5 kerran kortin salsa- ja bachatatunneille tutustumishintaan. Tunneilla treenataan tanssityylien tanssikuvioita, tekniikkaa sekä koreografiaa – liikunnan iloa unohtamatta! Tanssikoulun opettajina toimivat kansainvälisestikkin menestyneet Hanna Still ja Niklas Laine. Opettajien vuosien tanssitausta takaa laadukkaan opetuksen sekä iloisen yhteishengen. Lue lisää opettajista tästä.

Tunneille voit saapua niin aloittelijana kuin jo aiempaa kokemusta salsasta tai bachatasta omaavana. Lisäksi tunneille voi tulla yksin tai parin kanssa.

Tuntien aikataulut:
Salsan drop-in-tunnit maanantaisin klo 18–19
Bachatan drop-in-tunnit tiistaisin klo 17–18

Still Dancing Studiosta sanottua:

”Hanna ja Niklas ovat huipputiimi. Opetus on ammattimaista, mutta tunneilla on rento tunnelma. Ja Salmisaaren tilat ovat upeat. Suosittelen! Kannattaa tulla tutustumaan.”

 

”Hanna on raudanluja ammattilainen, joka opettaa sekä teknisesti että ilmaisullisesti perusteellisesti ja sopivassa tahdissa edeten. Tunneilla on ilonen ja kannustava tunnelma.”

still dancing studio

Kuva: Still Dancing Studio

EHDOT

  • Sarjakortti oikeuttaa pääsyn viidelle 60 min kestävälle tanssitunnille
  • Kortin ensimmäinen tanssitunti on käytettävä 6 kk sisällä ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen tanssitunnin alkua
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ilmoittaudu salsan tai bachatan drop-in-tunneille Still Dancing Studion Holvi-kaupassa. Valitse drop-in-tunti ja syötä ostoskorissa alennuskoodi-kenttään ”offerilla”, jolloin tunnin hinnaksi muuttuu 0€
  • Kirjoita vielä tämän jälkeen lahjakorttisi koodi kohtaan ”yritys”
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä tanssitunnilla

STILL DANCING STUDIO

Tanssin iloa meren äärellä! Latinalaistanssien tanssikoulu Still Dancing Studio perehdyttää sinut salsan ja bachatan saloihin. Koulun opettajina toimivat kansainvälisestikkin menestyneet tanssijat Hanna Still ja Niklas Laine, jotka takaavat tanssitunneilla laadukkaan opetuksen sekä hyvän tekemisen meiningin ja positiivisen yhteishengen.

Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitsevan koulun kursseille ja tunneille ovat niin aloittelijat kuin pidempään latinalaistansseja harrastaneet tervetulleita. Tanssikoulun oppilailla on käytettävissä kaksi ilmastoitua tanssisalia, pukuhuoneet ja suihkutilat. Tarjolla on myös tervellisiä vihermehuja ja raakakakkuja.

Tutusu myös Still Dancing Studion Facebook-sivuihin!

DIILIÄ MYY

Still Dancing Studio
Energiakatu 3, 00180 Helsinki
Puh: 045 652 4082
Y-tunnus: 1975716-9
www.stilldancing.fi