Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Aloittelijoiden salsa- ja bachataviikonloput kahdelle 29 € (arvo 150 €)

Ota latinalaistanssien askeleet haltuun tanssikoulu Still Dancing Studion viikonloppukurssilla!

MIKSI OSTAA TÄMÄ DIILI?

 • Säästät 81 %
 • Opit salsan tai bachatan alkeet
 • Pidät hauskaa samanhenkisten ihmisten kanssa
 • Nautit laatuajasta ja uuden oppimisesta läheisesi kanssa

Heittäydy kuumien latinorytmien vietäväksi ja osallistu Still Dancing Studion viikonloppukurssille! Kurssi on tarkoitettu aivan vasta-alkajille, joilla ei ole vielä aiempaa kokemusta tanssista, salsasta tai bachatasta. Still Dancing Studion kokeneet ammattilaiset ja maailman kuudenneksi parhaat salsa- ja bachatatanssijat opettavat sinulle latinalaistanssien perusteet mukavassa ilmapiirissä ja hienolla uudella tanssistudiolla Salmisaaren liikuntakeskuksessa!

Kurssilla harjoitellaan soolo- ja paritanssia. Kurssille ilmoittaudutaan poikkeuksellisesti oman tanssiparin kanssa. Parisi voi olla esimerkiksi ystäväsi tai kumppanisi – myös samaa sukupuolta oleva henkilö. Tanssistudio on tilava, joten turvavälit säilytetään kurssin aikana. Kaikki rohkeasti mukaan tanssin pyörteisiin! Et varmasti tule katumaan osallistumista!

Aloittelijoiden bachataviikonloppu järjestetään la-su 25.–26.7.2020 klo 13–15.30. Aloittelijoiden salsaviikonloppu järjestetään la-su 1.–2.8.2020 klo 13–15.30. Kurssien kesto on 5 h.

Still Dancing Studiosta sanottua:

”Hanna ja Niklas ovat huipputiimi. Opetus on ammattimaista, mutta tunneilla on rento tunnelma. Ja Salmisaaren tilat ovat upeat. Suosittelen! Kannattaa tulla tutustumaan.”

 

”Hanna on raudanluja ammattilainen, joka opettaa sekä teknisesti että ilmaisullisesti perusteellisesti ja sopivassa tahdissa edeten. Tunneilla on iloinen ja kannustava tunnelma.”

still dancing studio

Kuva: Still Dancing Studio

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa viikonloppukurssilla 25.–26.7.2020 tai 1.–2.8.2020
 • Peruutukset viim. 24 h ennen kurssin alkua
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Ilmoittaudu aloittelijoiden salsa- tai bachataviikonloppuun täällä. Kirjoita sana ”offerilla” ostoskorin alennuskoodikenttään, jolloin kurssin hinnaksi muuttuu 0 €. Kirjoita vielä tämän jälkeen lahjakorttisi koodi yrityskenttään
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä viikonloppukurssilla

STILL DANCING STUDIO

Tanssin iloa meren äärellä! Latinalaistanssien tanssikoulu Still Dancing Studio perehdyttää sinut salsan ja bachatan saloihin. Koulun opettajina toimivat kansainvälisestikin menestyneet tanssijat Hanna Still ja Niklas Laine, jotka takaavat tanssitunneilla laadukkaan opetuksen sekä hyvän tekemisen meiningin ja positiivisen yhteishengen.

Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitsevan koulun kursseille ja tunneille ovat niin aloittelijat kuin pidempään latinalaistansseja harrastaneet tervetulleita. Tanssikoulun oppilailla on käytettävissä kaksi ilmastoitua tanssisalia, pukuhuoneet ja suihkutilat. Tarjolla on myös terveellisiä vihermehuja ja raakakakkuja.

Tutusu myös Still Dancing Studion Facebook- ja Instagram-sivuihin!

DIILIÄ MYY

Still Dancing Studio
Energiakatu 3
00180 Helsinki
Puh: 045 652 4082
Y-tunnus: 1975716-9
www.stilldancing.fi