KOKEILE STORYTELIN ÄÄNIKIRJOJA SEKÄ E-KIRJOJA ILMAISEKSI 30 PÄIVÄN AJAN 

Taroinoita kaikenlaisille kuulijoille – kätevästi omassa puhelimessa ja tabletissa matkassa kulkevaa ajanvietettä! Storytelistä löydät niin parhaat uutuudet kuin klassikotkin. Kuuntele äänikirjoja siivotessa tai rentoudu ja nauti pitkän päivän jälkeen, anna tarinan viedä. Storytelistä löydät yli 300 000 ääni- ja e-kirjaa! Kuunneltavaa ja luettavaa siis riittää – Storytelistä löydät uusia kirjoja joka päivä.

Kokeile ilmaiseksi 30 päivää täysin sitoumuksetta. Voit päättää tilauksesi milloin tahansa kokeilujakson aikana tai sen jälkeen Storytelin verkkosivuilla. Älä aikaile, lähde nyt mukaan parhaiden tarinoiden maailmaan – uudet seikkailut odottavat!

EHDOT

  • Vain uusille asiakkaille

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  1. Siirry Storytelin sivuille painamalla ”ALOITA ILMAINEN KOKEILUJAKSO”
  2. Syötä tiedot ja paina ”Seuraava”
  3. Syötä loput tiedot ja paina ”Aloita tilaus”
  4. Lataa sovellus mobiililaitteellesi ja valitse suosikkisi tuhansien kirjojen joukosta

Huomaathan: 30 päivän jälkeen tilauksesi jatkuu automaattisesti Storytel Unlimited -tilauksena, jonka hinta on 16,99€ / kk. Voit päättää tilauksesi milloin tahansa kokeilujakson aikana tai sen jälkeen Storytelin verkkosivuilla.

STORYTEL

Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu. Yli 300 000 tarinaa – missä vain, milloin vain. Storytelin monipuolisesta valikoimasta löydät ääni- ja e-kirjoja jokaiseen makuun ja mielialaan – uutuuksia, bestsellereitä, dekkareita, elämäkertoja ja ajankohtaista kirjallisuutta – suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, espanjaksi ja italiaksi.

DIILIÄ MYY

Storytel
Y-tunnus: 2792250-7
www.storytel.com