Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Vuosia nuoremmaksi -kasvohoito 39€ (arvo 125€)

Vuosia nuoremmaksi -kasvohoito silottaa ihoa tehokkaasti! Hoidon ihoa tasoittava vaikutus perustuu kollageeniin, jojobaan, hyaluroniin sekä Aloe veraan. Hoito sopii kaiken ikäisille: niin nuorille, keski-ikäisille kuin ikäihmisillekin. Vuosia nuoremmaksi -kasvohoito tuo helpotusta myös kaikenlaisille ihotyypeille, kuten couperosaiholle, ikääntyvälle iholle sekä aknelle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito aloitetaan ihon syväpuhdistuksella ja viimeistellään kasvojen lihaksistoa stimuloivalla kasvonaamiolla ja kosteutuksella. Ylelliset hoitotuotteet tuovat ihoon moninkertaista kosteutta, minkä ansiosta ihostasi tulee nuorekkaan sileä ja kirkas. Lopputuloksena ihostasi tulee ihanan syväkosteutettu ja kuulas!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 260 0698 tai 040 216 1777 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

STUDIO MAIKKI

Parturi-kampaamo-kauneushoitola Studio Maikki sijaitsee Turun Jyrkkälässä. Vasta remontoidun hoitolan palveluvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset parturi-kampaamopalvelut, hiustenpidennykset, kosmetologipalvelut, akryylikynnet sekä ripsienpidennykset. Lisäksi hoitolassa on erillinen huone, jossa tehdään vartalon sokeroinnit. Löydät Studio Maikin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Studio Maikki
Jyrkkälänkatu 1
20210 Turku
Puh: 044 260 0698 ja 040 216 1777
Y-tunnus: 2171296-3
www.studiomaikki.fi