Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Vacustyler-alipainehoito ja yhden kerran 3D Schaumann -hoito 30€ (arvo 65€)

Nyt Vacustyler-alipainehoito ja Schumann 3D -hoito Studio Siltasaaresta! Kaikenikäisille naisille ja miehille sopiva yhdistelmähoito kiihdytää etenkin kehon aineenvaihduntaa sekä tehostaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Hoidon ajaksi on suositeltavaa pukea urheiluhousut tai legginsit ja ottaa mukaan sukat. Lue lisää hoidoista alta.

Vacustyler-alipainehoito
Kohdistettu laitehoito, joka imu- ja puristuspainetta käyttäen tehostaa käsitellyn alueen happipitoisen veren kiertoa. Hoito tukee kehoa kuona-aineiden poistumisessa sekä edistää solujen ravinnonsaantia. Vacustyler-alipainehoito on mahdollinen apu levottomille jaloille ja fibromyalgiaan. Myös urheilijat voivat hyötyä hoidosta, sillä se parantaa suoritusta ja nopeuttaa palautumista.

Schumann 3D -hoito
Kivuton hoito, joka tuntuu kehossa miellyttävästi leviävänä värinänä. Pyöröenergiaa ja oskilloivaa liikettä hyödyntävä laite aktivoi elimistön toimintoja ja aineenvaihduntaa. Hoito auttaa lihasjännityksiin ja stressiin, parantaa kehon liikkuvuutta sekä kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Halutessasi voit lukea lisää yhdistelmähoidossa käytettävistä laitteista ja niiden vaikutuksista Studio Siltasaaren verkkosivuilta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain Studio Siltasaaren uusille asiakkaille
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa 3 lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Studio Siltasaaren onlinevarausjärjestelmästä tai numerosta 041 536 5621 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

STUDIO SILTASAARI

Studio Siltasaari tarjoaa laaja-alaisesti kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Helsingin keskustan läheisyydessä Hakaniemessä. Studio Siltasaari on osa tasokasta Weyergans – High Care Center-ketjua, joka soveltaa pitkäaikaista tutkimustietoa laadukkaisiin vartalo- ja kasvohoitoihin. Kauneushoitola tarjoaa muun muassa selluliitti-, laihdutus- ja kiinteytyshoitoja koko vartalolle sekä laadukkaita Weyergansin hoito- ja ravintotuotteita. Lisäksi valittavana on rentouttavia ja kiinteyttäviä hoitoja, kuten klassista hierontaa tai kuumakivihierontaa. Tutustu lisää Studio Siltasaari -kauneushoitolaan Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Studio Siltasaari
Saariniemenkatu 3
00530 Helsinki
Puh: 041 536 5621
Y-tunnus: 2179550-0
www.holistic-care.fi