Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • SuperPark – koko päivän Superior-lippu nyt vain 15,90 € (arvo 22 €)

SuperPark on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, jossa pääset pelaamaan pelejä Game Arenalla, riehumaan Seikkailualueella tai temppuilemaan Freestyle Hallissa! Päästä sisäinen seikkailijasi valloilleen ja tule testaamaan lukuisia eri lajeja perheen tai ystäväsi kanssa! Puiston eri alueilla pääset myös kiipeilemään, laskemaan liukumäkiä, pelailemaan, viihtymään sekä rentoutumaan. Freestyle Hallissa on mm. skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat, hyppyrit sekä trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa mm. jalkapalloflipperissä, lätkätutkassa sekä koripallossa. Seikkailualueella voit sen sijaan kiipeillä korkeuksiin, mutkitella polkuautoiluradalla sekä kokeilla vauhdikasta liukumäkeä.

Sisäänpääsyllä SuperParkiin saat rannekkeen, jolla voit kulkea sisäaktiviteettipuiston porteista edestakaisin rajoituksetta koko päivän. Rannekkeella kaikki puiston välineet ja aktiviteetit ovat käytettävissäsi. Tutustu SuperParkin kaikkiin aktiviteetteihin ja heittäydy viihteellisen liikunnan vietäväksi!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.8.2020 asti
  • Lahjakortti käytettävissä Vantaan, Turun, Oulun ja Vuokatin puistoissa
  • Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin eikä ulkokengissä
  • SuperPark on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa
  • Voit ostaa ja käyttää niin monta lippua kun haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä SuperParkin lipunmyyntipisteessä

SUPERPARK

SuperPark on koko perheen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – tekemistä, näkemistä ja kokemista löytyy varmasti kaikenikäisille. SuperParkissa niin lapset, teinit kuin aikuisetkin voivat liikkua yhdessä, kaverit harrastaa porukassa ja työpaikat viihtyä virkistyspäivillä. SuperParkin löydät myös Instagramista ja Facebookista.

LUNASTUSPAIKAT

Vantaa, Turku, Oulu ja Vuokatti
Y-tunnus: 2481737-3
www.superpark.fi