Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä! Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 500 ml pullo Disinf Care -käsidesiä 8,90 €

Pidä huolta käsihygieniasta myös silloin, kun käsienpesu ei ole mahdollista! Super Pesulasta saat 500 ml pullon Disinf Care -käsidesiä, joka 80 % etyylialkoholipohjainen neste. Disinf Care -käsidesi on pitkävaikutteiden desinfiointiaine, joka taistelee viruksia ja bakteereja vastaan. Annostele kuiville käsille, hiero huolellisesti sormiin, sormenpäihin sekä sormien väliin kunnes aine on haihtunut. Käsidesi soveltuu myös työvälineiden desinfioimiseen.

Kuva: Super Pesula

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Voit ostaa niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Nouda käsidesi Ruoholahden liikkeestä osoitteesta Itämerenkatu 8
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä liikkeessä

SUPER PESULA

Super Pesula on Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva pesula, jossa sinua palvellaan ystävällisesti ja ammattitaitoisesti monen vuoden kokemuksella. Pesula sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä aivan Ruoholahden metroaseman lähellä. Luotettavassa pesulassa pesetät helposti monenlaisia vaatteita ja mattoja. Voit tutustua Super Pesulaan ja sen saamiin loistaviin arvosteluihin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Super Pesula
Itämerenkatu 8
00180 Helsinki
Puh: 044 989 0353
Y-tunnus: 2645141-6
www.superpesula.fi