TARJOUS

  • Tunnin surffausvuoro kahdelle 34 € (arvo 68 €)

Moni sitä harrastaa, useampi siitä haaveilee ja joillekin se jää vain ajatuksen tasolle. Nyt on aika toteuttaa sinun haaveesi! Surf Housessa joka päivä on täydellinen kesäpäivä: Tasainen +27 asteen lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton arjesta. Surf House ei jätä ketään kylmäksi!

Surf House Helsinki on tuonut surffauksen ilot Suomeen kätevästi sisäsurffauksen muodossa. Maailmalla ihastusta kerännyt laji on nyt saapunut myös Helsinkiin. Sisäsurffaus sopii niin synttäreille, polttareihin kuin yritysjuhliinkin. Triplan Surf Housessa vietät takuuvarmasti ikimuistoisen päivän perheen tai ystävien kanssa!

Kuka tahansa voi ryhtyä sisäsurffaajaksi, mutta seisottavalla laudalla (Flowboard) surffaavan on oltava turvallisuussyistä vähintään 122 cm pitkä ja mahalaudalla (Bodyboard) 107 cm pitkä. Aloittelijoille suositellaan niin sanottua ‘bodyboardingia’, jossa pehmeän laudan päällä ollaan vatsallaan. Lisää tietoa löydät yrityksen kotisivuilta.

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Kuvat: Surf House Helsinki

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 30.9.2021 asti
  • Lahjakortti on käytettävissä SU-PE aukioloaikojen mukaisesti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
  • Sisäsurffauksessa ei ole ikärajaa, ainoastaan pituusrajat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa surffausaika varausjärjestelmästä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

SURF HOUSE HELSINKI

Surf Housessa pääset viettämään ihanaa kesäpäivään ympäri vuoden! Halusitpa surffata, rentoutua, syödä, juhlia tai viettää kivan kesäpäivän lasten kanssa, Surf House ei jätä ketään kylmäksi. Kun kaipaat kesää edes hetkeksi, pakkaa kesävaatteet mukaan ja tule Triplaan.

Surf Houseen pääset kauppakeskuksen hisseillä kerrokseen P4, seuraa DOWN UNDER -opasteita. Autolla saapuessa voit ajaa suoraan parkkihallin kerrokseen P4. Tsekkaa myös Surf Housen Facebook-sivut ja Instagram!

DIILIÄ MYY

Surf House Helsinki
Firdonkatu 2B
00520 Helsinki
Puh: 0400 252 949
Y-tunnus: 2851339-3
www.surfhousehelsinki.com