TARJOUS | Taekwondon peruskurssi yhdelle tai kahdelle

 • Taekwondon peruskurssi yhdelle 29 € (arvo 80 €)
  – Säästä 64 %
 • Taekwondon peruskurssi kahdelle 55 € (arvo 160 €)
  – Säästä 66 %

Taekwondo on korealainen olympialaisistakin tuttu kamppailulaji. Lajille tyypillistä on potkuvoittoiset tekniikat, joilla pyritään pitämään vastustajaa kauempana. Myös itsepuolustusharjoitteet sekä erilaiset käsitekniikat ovat isossa osassa harjoitteluamme. Taekwondoa voidaan harrastaa vauvasta vaariin, sillä jokainen etenee lajissa omien kykyjensä mukaan – tähtäimenä kuitenkin mustan vyön suorittaminen.

Taekwondon peruskurssilla käydään lävitse erilaisia potku- ja käsitekniikoita, itsepuolustusharjoitteita sekä oikeaoppisia kaatumisia, jotta liikkuminen talviliukkailla on turvallisempaa. Kurssin loppupuolella halukkaat pääsevät myös mukaan otteluharjoituksiin, joissa opetellaan olympialaisistakin tuttua Taekwondo-ottelua. Pääpaino kurssilla on kuitenkin itsepuolustustaidon ja kunnon kohottaminen. Kurssi päättyy ensimmäiseen, keltaisen vyön, vyökokeeseen. Vyökoe ei sisälly kurssimaksuun.

Ensimmäisiin harjoituksiin kannattaa ottaa mukaan harjoittelupuvuksi verkkarit tai shortsit ja t-paita. Lisäksi mukana olisi hyvä olla juomapullo. Salissa harjoittelemme Taekwondolle tyypillisesti paljain jaloin, joten sisäliikuntakenkiä ei mukaan tarvitse ottaa. Virallisen Taekwondon harjoittelupuvun, Dobokin, hankinnasta ohjaajat kertovat enemmän kurssin alkamisen jälkeen. Sitä ei siis ole tarvetta hankkia ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.

AIKATAULU

Vatado Vantaan seuraava Taekwondon peruskurssi alkaa 16.01.2023 Vantaan Hämeenkylässä sijaitsevassa Tuomelan koulussa. Peruskurssi kestää noin 3 kk, jonka aikana harjoitukset järjestetään seuraavasti:
– Joka maanantai klo 19.30–20.30
– Joka keskiviikko klo 19.15-20.15
– Peruskurssilaisilla on mahdollisuus osallistua myös perjantain harjoituksiin noin kahden kuukauden jälkeen kun lajin alkeet on opittu
– Perjantain treenit ovat klo 18.00–19.00
– Treenikertoja kertyy yhteensä yli 40 kpl
– Peruskurssin loputtua samalla kurssimaksulla on mahdollista treenata aina kevätkauden loppuun saakka, eli 31.5.2023 asti.

Mikäli et pääse ensimmäisiin harjoituksiin, ei hätää! Mukaan pääsee jatkuvasti, sillä lajia harrastetaan jokaisen omien kykyjen mukaan. Taekwondo on laji, jossa vastus olet sinä itse, joten lajiin tulo onnistuu myös kesken peruskurssikauden.

Taekwondo-alkeiskurssi

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 16.1.2023 alkavalla taekwondo-peruskurssilla
 • Peruskurssi on tarkoitettu aikuisille, sekä yli 10-vuotta täyttäneille
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
 • Peruskurssin kesto 3kk, mutta peruskurssimaksulla voi harrastaa aina kevätkauden loppuun saakka, eli 31.5.2023 asti

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. – Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Ilmoittaudu kurssille soittamalla kurssin vetäjille numeroon 050 309 5349 (Ville) tai 050 370 2350 (Harri) ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kurssilla

VATADO

Vatado on perustettu vuonna 1993 ja seuralla on jäseniä tällä hetkellä noin viisikymmentä. Vatado harjoittaa World Taekwondon (WT) alaista tyylisuuntaa, joka on maailmalla yleisin ja kilpailluin tyylisuunta. Vatadon taekwondo-alkeiskurssi järjestetään Tuomelan koulun liikuntasalissa Hämeenkylässä. Vatado löytyy myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Vatado – Taekwondo Vantaa
Puh: 050 309 5349 / 050 370 2350
Y-tunnus: 3045099-3
Yrityksen sivut

Treenisali:

Tuomelan koulu
Ainontie 44
01630 Vantaa

Katso muut tarjouksemme!