Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Auton käsinpesu ja nanopinnoite maalipinnalle ja tuulilasille 4 kk takuulla 39 € (arvo 200 €)

Auto kesäkuntoon 81 % alennuksella! Tähtitornin Autopesu tarjoaa nyt auton käsinpesun ja nanopinnoitteen maalipinnalle ja tuulilasille 4 kk takuulla!

Aurinko polttaa kesällä hyönteiset ja muut tahrat kiinni autosi maalipintaan ja talvella maantiesuola luo otolliset olosuhteet ruosteen syntymiselle. Lisäksi siite- ja katupöly, ilmansaasteet ja pakokaasut luovat auton maalipinnalle haitallisen likakerroksen, jota voi toisinaan olla vaikea edes paljaalla silmällä havaita. Tästä syystä autopesu onkin syytä suorittaa säännöllisesti, vaikka auto ei päällepäin likaiselta näyttäisikään. Käsinpesu puhdistaa autosi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Palvelun viimeistelee Pro Synergy -nanopinnoite, joka on maalipinnalle pitkäkestoista suojaa ja kiiltoa antava vaha. Nanopinnoite sisältää 4 kk takuun! Tarjoukseen sisältyy lisäksi 1 h ilmaista pysäköintiaikaa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma-pe klo 9–17
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 0793 388 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autopesulassa

TÄHTITITORNIN AUTOPESU

Tähtitornin Autopesu toimii vuosien kokemuksella ja varmuudella, mikä näkyy jokaisessa heidän tekemässään palvelussa ja asiakkaiden tyytyväisyydessä. Yritys tarjoaa auton puhtaanapitopalveluita ja toteuttaa asiakkaan mieltymyksen mukaisen lopputuloksen aina alan huipputuotteilla. Autopesula sijaitsee Helsingin Kaivopuistossa.

DIILIÄ MYY

Tähtitornin Autopesu
Laivasillankatu 20
00130 Helsinki
Puh: 040 0793 388
Y-tunnus: 2873915-7
www.tahtitorninautopesu.fi