Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Jousiammunnan, veitsenheiton ja Eco aims -kiväärin kokeilukerta 28€ (arvo 40€)

Saavu haastamaan keskittymiskykysi ja tarkkuutesi jousiammunnan, veitsenheiton ja Eco aims -kivääriammunnan parissa! Ammuntalajit ovat Tapanilan Urheilukeskuksen suosituimpia virkistyspäiväaktiviteetteja, ja nyt niistä järjestetään myös avoimia kokeiluja maanantai-iltaisin. Käynnin aikana testataan kaikkia kolmea lajia turvallisessa ympäristössä ammattilaisen ohjauksessa. Vaatetukseksi suositellaan t-paitaa, verkkareita ja sisäliikuntakenkiä.

Eco aims -kivääriammunta

Eco aims -ammunta on ehdottoman turvallinen ampumalaji: meluton, luoditon ja laseriton, kameratekniikkaan perustuva laji. Hauska tapa kokeilla kuinka oma tähtäinsilmä toimiikaan! Kun ampuja tähtää tauluun, Eco aims tunnistaa taulun keskellä olevan led-pisteen, muodostaa siitä koordinaatit ja lähettää ne reaaliajassa erilliselle näytölle, josta ampuja näkee omat tähtäys-, osuma- ja tulostiedot. Laji sopii hyvin myös lapsille. Ikäraja 8 vuotta. Alle 12-vuotiaat vanhemman seurassa.

Jousiammunta

Jousiammunta tarjoaa hienon vastapainon kiireiselle elämänrytmillemme. Harrastajan on pakko oppia keskittymään vain oleellisimpaan; taitoon ja hermojen hallintaan. Toisin kuin yleisesti luullaan, jousiammunta ei ole voimalaji, vaan vaativa tekniikkalaji, jonka harrastajan täytyy hallita itsensä joka tilanteessa. Jousiammunta sopii harrastukseksi hyvin myös junioreille, joten suosittelemme lämpimästi osallistumaan kokeiluun koko perheen voimin! Ikäraja 8 vuotta. Alle 12-vuotiaat vanhemman seurassa.

Veitsenheitto

Veitsenheitto on viihdelaji, jossa sirkuksesta tuttuja heittoveitsiä yritetään saada jäämään pystyyn heittotauluun. Vakioetäisyydeltä heitettynä veitsenheiton taito on kohtalaisen helppo oppia, sillä osuminen ei ole vaikeaa. Sen sijaan veitsen osuminen terä edellä maalitauluun on aluksi haastavaa, sillä heitetty veitsi ei lennä terä edellä, vaan se pyörii. Veitsenheitto vaatii enemmänkin hyvää etäisyyden arviointikykyä kuin tarkkaa osumista. Lisäksi muulta kuin vakioetäisyydeltä heitettäessä veitsenheitto vaatii paljon harjoittelua. Sanotaankin että ensimmäiset 20 000 heittoa ovat vaikeimpia, sitten alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Ikäraja 8 vuotta. Alle 18-vuotiaat vanhemman seurassa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Kokeilukerrat ovat maanantaisin
  • Käy katsomassa lajikohtaiset ikärajat Tapanilan Urheilukeskuksen kotisivuilta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika kokeilukerralle Tapanilan Urheilukeskuksen numerosta 09 350 7077 tai sähköpostitse [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakorttisi varauksen yhteydessä. Paikat täytetään varausjärjestyksessä.
  • Saavu paikan päälle 15 minuuttia ennen ammuntojen alkua ja esitä lahjakortti asiakaspalvelupisteellä. Ammuntasali sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksen päärakennuksessa (ovi B1)
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä urheilukeskuksessa

TAPANILAN URHEILUKESKUS

Tapanilan Urheilukeskus on Suomen monipuolisin sisäliikuntakeskus, jossa voit harrastaa 80 eri sisäliikuntalajia ja jumppaa. Urheilukeskuksessa käy vuosittain yli miljoona liikkujaa, jotka viihtyvät muun muassa kuntosalin, kamppailulajien, tanssin ja tenniksen parissa. Sisäliikuntakeskuksessa on 1,5 hehtaaria erilaisia liikunta-, kokous- ja saunatiloja, joita vuokrataan urheiluseuroille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Voit tutustua Tapanilan Urheilukeskukseen myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Tapanilan Urheilukeskus
Erätie 3
00730 Helsinki
Puh: (09) 350 7077
Y-tunnus: 0221104-7
www.tapanilanurheilu.fi