TARJOUS

  • Tekstiilipesurin tai painepesurin vuokraus vuorokaudeksi 25 € (arvo 35 €)

Tekstiilipesurin tai painepesurin vuokraus vuorokaudeksi nyt vain 25 €! Miksi ostaa kallista tekstiili-, höyry- tai painepesuria, kun sen voi vuokrata helposti ja edullisesti! Liizi tarjoaa nyt pesurin kahdeksi vuorokaudeksi käyttöösi helposti Herttoniemen kauppakeskus Hertsistä noudettuna. Kolmesta eri vaihtoehdosta löydät sopivan pesurin juuri sinun tarpeisiisi – oli kyse sitten huonekalujen puhdistamisesta tai terassin siivouksesta! Tutustu alta Kärcherin eri pesurivaihtoehtoihin.

Valittavana olevat mallit

Kärcher Tekstiilipesuri SE 6.100

Kärcher-Tekstiilipesuri syväpuhdistaa matot ja huonekalutekstiilit nopeasti ja helposti kaikkialla kodissa. Pesurilla puhdistat myös auton penkit ja tekstiilit. Kärcherin tekstiilipesuri on suosittu tuote kodin tekstiilipintojen puhdistukseen!

Höyrypesuri Kärcher SC 5

Kärcher SC 5 on Kärcherin höyrypuhdistinmalliston tehokkain höyrypuhdistin 4,2 barin höyrypaineella. Kärcher SC 5 on tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suuriinkiin siivouksiin. SC 5 höyrypuhdistin myös lämpenee nopeasti (3 min), joten se on helppo ottaa käyttöön.

Kärcher K3 Painepesuri

Pieni ja näppärä painepesuri pintojen puhdistukseen. Mukaan tulee myös terassipesuri, jolla puhdistaa laajempia vaakatasoisia pintoja. Näppärä puhdistaja, kokeile ja ihastu puhtaaseen pesutulokseen!

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Varaus tulee tehdä etukäteen. Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Ei toimitusmahdollisuutta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa haluamasi malli linkistä:
  • Valitse varausvaiheessa ”maksu paikan päällä”
  • Nouda pesuri sovittuna ajankohtana Liizin toimipisteestä, osoitteesta Linnanrakentajantie 2, 00810 Helsinki
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä noudon yhteydessä

LIIZI

Liizi | Vuokraamo verkossa! Liizin tavoitteena on muokata vallitsevaa kulutuskulttuuria ja tarjota vaihtoehto tavaroiden omistamiselle ja turhalle tuotannolle. Liizin arvoihin kuuluu muun muassa meidän kaikkien yhteisestä ympäristöstä huolen pitäminen, johon Liizi haluaa omalta osaltaan vaikuttaa tehden ekologisesta elämäntavasta helpompaa. Liizi haluaa tarjota jokaiselle mahdollisuuden ekologiseen, edulliseen ja vaivattomaan vuokrauspalveluun tarjoamalla käyttöösi laadukkaita tuotteita juuri silloin kun niitä tarvitset. Vuokraamalla säästät rahaa, säilytystilaa ja ympäristöä!

Jokainen Liiziltä lähtenyt tuote on hyväkuntoinen ja miellyttävä käyttää. Kaikki tuotteet puhdistetaan ja tarkistetaan ennen niiden toimittamista asiakkaille. Tyytyväinen asiakas on paras palkinto tehdystä työstä!

DIILIÄ MYY

Liizi
Linnanrakentajantie 2
00810 Helsinki
Y-tunnus: 3156052-9
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin saatavilla oleviin palveluihin!

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.