Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 45 min psykoterapia 25€ (arvo 80€)
  – säästä 69%!
 • 45 min psykoterapeuttinen keskusteluapu 25€ (arvo 50€)
  – säästä 50%!

Välillä on hyvä käydä juttelemassa ammattilaisen kanssa, jotta saa enemmän tietoa omasta jaksamisestaan ja mielestään. Terapeuttitalo tarjoaa psykoterapian ensikäynnin Oulussa ja Ylivieskassa tai psykoterapeuttista keskusteluapua Ylivieskassa. Ensikäynnillä asiakkaan lähtötilanne, tilanteeseen liittyvät haasteet ja hoitomahdollisuudet kartoitetaan. Jo yksi käynti psykoterapeutilla voi antaa sinulle työkaluja hallita omaa tilannettasi paremmin ja avata sinulle tuntemattomista syistä johtuvia ongelmia. Psyykkinen oireilu ilmenee usein ahdistuksena, pelkoina, masennuksena, itsetunto-ongelmina sekä uni- tai syömishäiriöinä, jotka taas saattavat vaikeuttaa ihmissuhteita ja arkea. Asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet otetaan hoidossa kuitenkin aina huomioon.

Jo pelkkä puhuminen luotettavalle taholle usein auttaa. Pyskoterapeuttisessa keskusteluavussa psykoterapeutiksi kouluttautuva henkilö keskustelee kanssasi. Hoito ei ole psykoterapiaa, sillä hoidon suorittaa opiskelija.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja on käytettävissä arkisin klo 9-15
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Terapeuttitalon onlineajanvarausjärjestelmästä. Huomioithan, että psykoterapeuttinen keskusteluapu on vain Ylivieskan toimipisteessä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

TERAPEUTTITALO

Terapeuttitalo on Ritva Huuskon vuonna 2014 perustama oululainen yritys. Yhden ihmisen visiosta laajentunut yritys on yhä oululaisten psykoterapeuttien omistuksessa. Terapeuttitalolla on kaksi toimipistettä, Oulussa ja Ylivieskassa. Terapeuttitalon visio on tuottaa ja tarjota mielenterveys- ja hyvinvointipalvelut mahdollisimman helposti saataviksi, jotta apua tarvitseva löytäisi palvelut nopeasti ja vaivattomasti yhdestä paikasta. Asiantuntijat ovat terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on laaja-alaista erikoisosaamista mm. ahdistuneisuuden, masennuksen, traumojen, perhe-ja parisuhdeongelmien sekä päihderiippuvuuden hoidosta.

DIILIÄ MYY

Terapeuttitalo
www.terapeuttitalo.com
Y-tunnus: 2642492-8

Oulun toimipiste:
Kiviharjunlenkki 4
90120 Oulu

Ylivieskan toimipiste:
Asemakatu 4, 2. krs
84100 Ylivieska