Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 75 min klassinen tai urheiluhieronta 35€ (arvo 80€)
  – säästä 61%
 • 110 min klassinen tai urheiluhieronta 40€ (arvo 110€)
  – säästä 64%
 • 50 min purentalihashieronta tai pää & kasvolihashieronta 39€ (arvo 80€)
  – säästä 51%

Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa, kun taas urheiluhieronta voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa. Urheiluhieronnan tekniikka eroaa klassisesta hieronnasta otteiden ja voimakkuuden perusteella. Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Siinä lihasta hierotaan monesta eri suunnasta pitkittäisillä ja poikittaisilla otteilla. Molemmilla hieronnan tyyleillä pyritään kuitenkin vilkastuttamaan lihasten aineenvaihduntaa ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Ammattitaitoinen hieroja soveltaa tilanteen mukaan asiakkaalle sopivia klassisen- ja urheiluhieronnan tekniikoita ja otteita, riippuen hoidon tavoitteesta ja siitä, mitä aluetta hierotaan. Lihasten rentoutuminen mahdollistaa niiden kehittymisen, minkä vuoksi hieronta on tärkeä osa lihashuoltoa. Säännöllinen lihashuolto ehkäisee myös rasitusvammoja, kuten revähdyksiä ja ponnistuspäänsärkyä treenin yhteydessä.

Pää, niska-hartiat ja rinta ovat kehon tärkeitä energiakeskuksia. Unohtamatta rintalihakset, jotka ovat hengityksen apulihakset, jotka sisään- ja uloshengittäessä joutuvat jatkuvasti koville rasituksille. Kun olet stressaantunut tai kiireinen, kehosi alkaa kertyä jännitystiloja. Ne voivat myöhemmin tulla ilmi niskan ja hartioiden jäykkyytenä, silmien rasittumisena, joka voi aiheuttaa päänsärkyä tai migreeniä ja toisinaan jopa hiustenlähtö-ilmiönä. 50 minuutin hieronnassa käsitellään purentalihakset, kallonpohjan, kaulan- sekä niska-hartiat rintalihakset unohtamatta. Pää- ja kasvojen lihakset tullaan käsittelemään rentouttavilla hieronnan tekniikoilla ja otteilla lähtökohtaisesti aina asiakkaan toiveita huomioiden. Esimerkkitapaus: asiakas narskuttelee öisin hampaita ja näin ollen purentalihakset ja leuan lihakset ovat kireät. Siispä lähdetään tekemään hierontaa painottaen kaulan, leuan- ja purentalihaksia. Tavoitteena on helpottaa narskuttelusta johtuvien lihasten kireyksiä.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 10.11.2019 asti ja käytettävissä ma-pe klo 8–21 ja
  viikonloppuisin klo 9–21
 • Vain Terveyttä & Hyvinvointia Sinulle -yrityksen uusille asiakkaille
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 040 0805 454 tai onlineajanvarauskalenterista ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hierojalle

TERVEYTTÄ & HYVINVOINTIA SINULLE

Terveyttä & Hyvinvointia Sinulle on yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluita ammattitaidolla. Palvelut toteutetaan rentouttavassa ilmapiirissä asiakasta kuunnellen sekä asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Hoitola sijaitsee Helsingin Vuosaaressa hyvien kulkuyhteyksin varrella. Käy tutustumassa yritykseen myös Facebookissa.

Aukioloajat:
Ma-pe klo 8–21
La-su klo 9–21

DIILIÄ MYY

Terveyttä & Hyvinvointia Sinulle
Kallvikintie 57
00980 Helsinki
Puh: 040 0805 454
Y-tunnus: 2342545-8
www.terveytta-hyvinvointia-sinulle.com