TARJOUS

 • Valinnainen thaimaalainen alku-, pää- ja jälkiruoka kahdelle 40 € (arvo jopa 80 €)
  – säästä 50 %
 • Valinnainen thaimaalainen alku-, pää- ja jälkiruoka neljälle 79 € (arvo jopa 160 €)
  – säästä 51 %

Et tarvitse ruokalistaa menitpä piknikille tai viettämään iltaa kavereiden kanssa, sillä Thai Orchid Villalla on tarjota sinulle valmis menukokonaisuus! Take away -menu pitää sisällään kattavan valikoiman thairuokavaihtoehtoja niin kasvissyöjille kuin lihan ystävillekin. Maistele makunystyröitä hiveleviä keittoja, salaatteja sekä maukkaita pääruokia.

Vaikka ravintola kunnioittaa thaimaalaista perinnettä, on keittiössä käytössä mahdollisimman paljon suomalaisia raaka-aineita – kotimaista ruokaa valmistetaan siis thaimaalaisittain! Tarjolla on muun muassa supisuomalaista poroa ja suomalaista kalaa. Voit maistella esimerkiksi myös kuningasrapua.

Thaimaalainen take away -menu sisältää:

– valinnaiset alkuruoat
– valinnaiset pääruoat (pois lukien meriahvenannokset, som tum tad -annokset ja hummeriannokset)
– jälkiruoan: Kluai Buat Chi – thaimaalainen banaanijälkiruoka kookosmaidolla

Katso koko menu tästä.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä ja on käytettävissä Kampin Thai Orchid Villassa
 • Lahjakortti on voimassa arkisin lounaan jälkeen ja viikonloppuisin aukioloaikojen mukaan koko päivän
 • Tilaukset tehtävä viimeistään tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa
 • Ei ostorajoitusta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Halutessasi voit tehdä tilauksen etukäteen numerosta 045 310 9228. Mainitse Offerilla-lahjakortti tilauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

THAI ORCHID VILLA

Thai Orchid Villa on klassisiin ja moderneihin thairuokiin. Ruokalistalta löydät thaimaalaisia ruokia laadukkaista, usein kotimaisista raaka-aineista valmistettuina. Ravintolassa suositaan muun muassa suomalaisten pientuottajien lihatuotteita. Thai Orchidin ruokien on tarkoitus luoda asiakkaille inspiroivia makuelämyksiä yhdistelemällä Thaimaan sekä Aasian makuja modernilla vivahteella. Ravintola käyttää vain tuoreita elintarvikkeita ja raaka-aineita sekä aitoja thaimaalaisia yrttejä ja mausteita. Ravintolassa on laaja valikoimia erilaisia makuja ja annosvaihtoehtoja, johon henkiläkunta mielellään suosittelee sopivat ruokajuomat, jotta sinun makuelämys olisi täydellinen. Kokit matkustavat säännöllisesti Thaimaahan hankkimaan uusia ideoita, inspiraatioita ja kulinaarisia taitoja. Toimipisteitä on kaksi, jotka sijaitsevat Itiksessä ja Kampissa hyvien kulkuyhteyksin varrella. Löydät Thai Orchidin myös Instagramista sekä Facebookista.

DIILIÄ MYY

Thai Orchid Villa
Urho Kekkosen katu 1
00100, Helsinki
Y-tunnus: 2282490-8
www.thaiorchidvilla.com