Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 1 × 60 min thai-hieronta kookosöljyllä 34 € (arvo 69 €)
  – säästä 51 %
 • 3 × 60 min thai-hieronta kookosöljyllä 90 € (arvo 207 €)
  – säästä 57 %

Astu sisään ja koe kaikilla aisteilla pala Thaimaata! Thai Wellness tarjoaa nyt rentouttavan, tunnin kestoisen thai-hieronnan kookosöljyllä.

Thai hieronnassa käydään läpi koko vartalo, myös jalat. Hieronnassa käytetty kookosöljy ja thaimaalaiset yrttibalsamit auttavat sinua rentoutumaan ja avaamaan aistisi. Hieroja käyttää luonnollisia kookosöljyjä, jotka valitaan asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Hieronta aloitetaan aina lempeästi, jotta keho rentoutuisi tehokkaasti. Hieronnan edetessä hierontaterapeutti hyödyntää erilaisia ja vahvuisia hierontaotteita, tarkasti kosketuksen avulla kuunnellen hierottavan tarpeita. Kokonaisvaltaisen hieronnan aikana käsitellään koko vartalo, jonka jälkeen tunnet itsesi uskomattoman rentoutuneeksi. Usein myös erilaiset kipu- ja jännitys tilat ja stressitasot helpottavat. Monivivahteinen hieronta on Thai Wellnessin perustajan kehittämä.

Hieronnassa käytetyt kookosöljypohjaiset tuotteet ovat todellinen luonnonlahja kauneudellesi ja terveydellesi. Kookos sisältää tyydyttyneitä rasvaöljyjä, magnesiumia, kaliumia, rautaa, sinkkiä, fosforia ja B-, C- ja E-vitamiineja. Kookos sopii kaikille ihotyypeille ja se pehmentää, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Iholle levitetty öljy muodostaa iholle suojakalvon, jotta kosteustasapaino säilyy. Öljy sävyttää ja tasoittaa ihoa, tehden siitä elastisen ja kiinteän. Tämän lisäksi kookosöljyllä on anti-inflammatorinen vaikutus ja se parantaa ihon punoitusta ja ärsytystä.

Huomioithan, että on suositeltavaa olla syömättä 30 minuuttia ennen hierontaan tuloa. Hierontaa ei voida myöskään tehdä mikäli olet kipeä tai satuttanut itsesi liikuntasuorituksen aikana.

Lue lisää rentouttavasta thai-hieronnasta Thai Wellnesin kotisivuilta. Tutustu myös Thai Wellnessiin Instagramissa.

Kuvat: Thai Wellness

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Sarjakortin ensimmäinen kerta on käytettävä 2 kk kuluessa ostohetkestä
 • Vain Thai Wellnessin uusille asiakkaille
 • Ajanvaraus vähintään kaksi päivää ennen haluttua ajankohtaa
 • Peruutukset viim. edeltävänä päivänä ennen varattua aikaa. Peruuttamaton aika katsotaan käytetyksi lahjakortiksi
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Thai Wellnessin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti kohtaan ”lisätietoa”
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

THAI WELLNESS

Thai Wellness tarjoaa asiakkailleen rentoutavaa thai hierontaa Helsinkin keskustan kupeessa, Kampissa. Hierojaterapeuttimme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka hemmottelevat sinua virkistävillä ja energisoivilla hierontahetkillä. Lisäksi Thai Wellness tarjoaa yrityksille thai-hierontapalveluita Helsingin alueella. Miksi et hemmottelisi itseäsi jo tänään!

thai wellness

Normaalihinta perustuu Thai Wellnessin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 16.9.2020.

DIILIÄ MYY

Thai Wellness
Lapinlahdenkatu 8
00180 Helsinki
Puh: 050 553 7876
Y-tunnus: 2234197-3
www.thaiwellness.fi