Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 30.6.2021 asti. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 20 € arvoinen avoin lahjakortti The Lucky Bastard -ravintolaan 13,90 €

Tervetuloa herkuttelemaan ainutlaatuisilla ja huolella valmistetuilla burgereilla! Nyt saat 20 € arvoisen avoimen lahjakortin The Lucky Bastard -ravintolaan hintaan 13,90 €. Kaikki ravintolan hampurilaiset tehdään käsin alusta loppuun saakka käyttäen vain parhaimipia raaka-aineita. Hampurilaispihvien liha jauhetaan paikan päällä, jolloin se on aina tuoretta. Ranskalaiset leikataan itse ja paistetaan kolme kertaa erinomaisen maun takaamiseksi. Annoksesi kruunaa huippukokkien itse tekemä majoneesi. The Lucky Bastardissa on saatavilla myös vegaaneille sopivia vaihtoehtoja. Pystyt helposti kokoamaan omaan makuusi sopivan annoksen lisukkeineen!

The Lucky Bastard on saanut erinomaisia arvosteluita TripAdvisorissa:

”Kiitos! Nopea ja hyvä palvelu. Maukkaat hampurilaiset ja toooosi hyvät ranut. Suosittelen todella vaihtamaan ketjupurilaispaikkojen kumiset, haaleat hampparit kunnolla tehtyihin, tiriseviin pihveihin. Maut ja mausteet kohdillaan. Takuuvarma uudelleen tulo! 👍🏼”

”Tosi hyvät ja persoonalliset lounasvaihtoehdot myös kasvissyöjälle. Plussaa salaattipöydästä, joka ei ollut perus ankeaa raasteosastoa. Ystävällinen palvelu.”

”Loistavat itsetehdyt burgerit ja sen kyllä huomaa mausta! Henkilökunta huippua ja ravintola on hyvännäköinen! Ehdottomasti uudelleen kun alkaa burgeria tekemään mieli.”

Ruokalistan löydät The Lucky Bastardin nettisivuilta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.6.2021 asti
  • Voit ostaa niin monta lahjakorttia, kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

THE LUCKY BASTARD

The Lucky Bastardissa on laaja valikoima burgereita ja viikoittain vaihtuva lounaslista, joten mieluista syötävää löytyy varmasti jokaiseen makuun! Ravintola sijaitsee Itäkeskuksen toisessa kerroksessa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. The Lucky Bastardin ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee juuri sinulle sopivan ateriakokonaisuuden, jotta makuelämys olisi täydellinen! Tutustu The Lucky Bastardiin myös heidän Instagramissaan ja Facebookissaan.

LAHJAKORTIN LUNASTUSPAIKKA

The Lucky Bastard
Itäkatu 1–7
00930 Helsinki
Puh: 050 436 5454
www.theluckybastard.fi

DIILIÄ MYY

Offerilla Oy