Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä. Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Jalkaterapeutin 60 min alaraajahieronta 29€ (arvo 55€)

Ovatko jalkasi kipeät, väsyneet tai kaipaavat muuten vain rentoutusta? Jos vastasit kyllä, tämä hoito sopii sinulle loistavasti. Tervetuloa jalkaterapeutin alaraajahierontaan jalkojen terveyteen erikoistuneelle terveydenhoitoalan ammattilaiselle Emmille. Alaraajahieronnassa käydään läpi jalkojesi kunto, hierotaan jalkoja keskittymällä erityisesti kipukohtiin. Alaraajahieronta parantaa jalkojen verenkiertoa ja avaa pitkäaikaiset lihasjumit ja auttaa myös ennaltaehkäisemään niitä. Tutustu Tmi-Jalkaterapian palveluihin lyhyen videon muodossa.

Huomioithan, että jalkaterapeutti on jalkojen terveyteen erikoistunut korkeakoulututkinnon suorittanut terveydenhoitoalan ammattilainen.

Kuva: Tmi-Jalkaterapia

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Emmille onlinevarausjärjestelmästä ja merkitse lisätiedot-kenttään Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä jalkaterapeutilla

TMI-JALKATERAPIA

Tmi-Jalkaterapiassa toimii kaksi jalkojen hyvinvointiin erikoistunutta jalkaterapeuttia, Anton ja Emmi, jotka työskentelevät iloisella ja ammattitaitoisella otteella pyrkien luomaan sinulle parhaat mahdolliset edellytykset taloudelliseen liikkumiseen. Toimitilat sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilassa, Pasilan juna-aseman ja kauppakeskus Triplan vieressä. Löydät yrityksen myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Tmi-Jalkaterapian asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 6.3.2020.

 

DIILIÄ MYY

Tmi-Jalkaterapia
Resiinakuja 3 (kerrostalon katutaso)
00520 Helsinki
Puh: 044 2386 830
Y-tunnus: 3095844-7
www.tmi-jalkaterapia.fi