Et pysty käyttämään lahjakorttia heti? Ei hätää! Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä. Palautusoikeus on 2 kk ostohetkestä. 

TARJOUS

  • Jalkaterapeutin 60 min tutkiva alaraajahieronta 29€ (arvo 55€)

Tervetuloa jalkaterapeutin tutkivaan alaraajahierontaan Tmi-Jalkaterapiaan. Alaraajahieronnassa kartoitetaan kipukohtia, joihin perehdytään laajemmalla otteella hieronnan aikana. Hieronnalla pyritään lievittämään lihaskireyksistä aiheutuvia kiputiloja ja myös ennaltaehkäisemään niitä. Tmi Jalkaterapiassa toimii jalkojen hyvinvointiin erikoistunut jalkaterapeutti Anton, jotka työskentelee iloisella ja ammattitaitoisella otteella pyrkien luomaan sinulle parhaat mahdolliset edellytykset taloudelliseen liikkumiseen. Jalat hierotaan jalkapohjista pakaroihin. Hieronta sopii kaikille, jotka kaipaavat rentoutusta väsyneisiin jalkoihin, parannusta jalkojen verenkiertoon tai kärsivät lihasjumeista. Tutustu Tmi-Jalkaterapian palveluihin lyhyen videon muodossa.

Kuva: Tmi-Jalkaterapia

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Antonille onlinevarausjärjestelmästä ja merkitse lisätiedot-kenttään Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä jalkaterapeutilla

TMI-JALKATERAPIA

Tmi Jalkaterapiassa toimii jalkojen hyvinvointiin erikoistunut jalkaterapeutti Anton, jotka työskentelee iloisella ja ammattitaitoisella otteella pyrkien luomaan sinulle parhaat mahdolliset edellytykset taloudelliseen liikkumiseen. Toimitilat sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilassa, Pasilan juna-aseman ja kauppakeskus Triplan vieressä. Löydät yrityksen myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Tmi-Jalkaterapian asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 16.1.2020.

DIILIÄ MYY

Tmi-Jalkaterapia
Resiinakuja 3 (kerrostalon katutaso)
00520 Helsinki
Puh: 050 526 1022
Y-tunnus: 3095844-7
www.tmi-jalkaterapia.fi