Et pysty käyttämään lahjakorttia heti? Ei hätää! Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä. Palautusoikeus on 2 kk ostohetkestä. 

TARJOUS

  • Jalkaterapeutin 60 min tutkiva jalkojenhoito 29€ (arvo 69€)

Tervetuloa hoidattamaan jalkasi Tmi-Jalkaterapian Emmille! Tutkiva jalkojenhoito on 60 min kestävä asiakaslähtöinen toimenpide, jonka aikana iho ja kynsimuutokset hoidetaan kuntoon. Hoito sisältää myös kovettumien ja känsien poiston, kynsien ohennuksen sekä siistinnän. Jalkojenhoito viimeistellään kosteuttavalla jalkavoiteella. Tutustu Tmi-Jalkaterapian palveluihin lyhyen videon muodossa.

Huomioithan, että jalkaterapeutti on jalkojen terveyteen erikoistunut korkeakoulututkinnon suorittanut terveydenhuoltoalan ammattilainen.

Kuva: Tmi-Jalkaterapia

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Emmille onlinevarausjärjestelmästä ja merkitse lisätiedot-kenttään Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä jalkaterapeutilla

TMI-JALKATERAPIA

Tmi-Jalkaterapiassa toimii kaksi jalkojen hyvinvointiin erikoistunutta jalkaterapeuttia, Anton ja Emmi, jotka työskentelevät iloisella ja ammattitaitoisella otteella pyrkien luomaan sinulle parhaat mahdolliset edellytykset taloudelliseen liikkumiseen. Toimitilat sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilassa, Pasilan juna-aseman ja kauppakeskus Triplan vieressä. Löydät yrityksen myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Tmi-Jalkaterapian asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 21.1.2020.

 

DIILIÄ MYY

Tmi-Jalkaterapia
Resiinakuja 3 (kerrostalon katutaso)
00520 Helsinki
Puh: 050 526 1022
Y-tunnus: 3095844-7
www.tmi-jalkaterapia.fi