Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Tekstiilipesurin vuokraus vuorokaudeksi 15€ (arvo 35€)

Onko kodissasi tai autossasi tekstiilipintoja, jotka olet halunnut pestä jo pidemmän aikaa? Tmi Etins tulee apuun tarjoamalla tekstiilipesurin vuokrauksen alennettuun hintaan! Yritys vuokraa Kärcherin Puzzi 8/1 C -tekstiilipesuria, joka sopii täydellisesti esimerkiksi auton sisäosien, huonekalujen ja mattojen puhdistamiseen. Vain 9,8 kiloa painava Kärcher Puzzi 8/1 C on 35% kevyempi kuin kilpailijansa ja siksi vaivaton kuljettaa esteiden yli ja portaissa. Kädensijan ansiosta tekstiilipesuria on helppo kuljettaa myös yhdellä kädellä.

Kärcher Puzzi 8/1 C on näppärä, käytännöllisen kokoinen ja helppokäyttöinen tekstiilipesuri, joka on mitoitettu ammattikäyttöön. Tekstiilipesuri sopii päivittäiseen käyttöön kaikille, jotka haluavat pitää kotinsa tekstiilipinnat puhtaina. Kärcherillä peset tehokkaasti ja nopeasti kangaspintaiset autonistuimet, sisäverhoilut, huonekaluverhoilut ja matot. Pesuaineliuos ja tehokas imutoiminto pitävät huolen siitä, että pääset eroon liasta ja kosteudesta yhdessä tai kahdessa työvaiheessa. Lopputuloksena on puhdas ja raikas pinta, joka myös kuivuu nopeasti!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Tarjous sisältää kaksi pesutablettia
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 046 586 7408 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio pesurin vastaanottamisen yhteydessä

TMI ETINS

Tmi Etins on pariskunnan pyörittämä siivousyritys, joka tarjoaa koti- ja muuttosiivouksia Jyväskylän alueella. Valikoimaan kuuluvat myös pesut höyry- ja tekstiilipesureilla sekä pesureiden vuokraukset. Tutustu yritykseen myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Tmi Etins
Puh: 046 586 7408
Y-tunnus: 3100199-7
www.tmi-osas.business.site