TARJOUS | Surf House – Tunnin surffausvuoro kahdelle | Helsinki, Pasila

  • Tunnin surffausvuoro kahdelle 39,90 € (arvo 70,00 €)

 

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Moni sitä harrastaa, useampi siitä haaveilee ja joillekin se jää vain ajatuksen tasolle. Nyt on aika toteuttaa sinun haaveesi! Surf Housessa joka päivä on täydellinen kesäpäivä: Tasainen +27 asteen lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton arjesta. Surf House ei jätä ketään kylmäksi!

Surf House Helsinki on tuonut surffauksen ilot Suomeen kätevästi sisäsurffauksen muodossa. Maailmalla ihastusta kerännyt laji on saapunut myös Helsinkiin. Sisäsurffaus sopii niin synttäreille, polttareihin kuin yritysjuhliinkin. Triplan Surf Housessa vietät takuuvarmasti ikimuistoisen päivän perheen tai ystävien kanssa!

Kuka tahansa voi ryhtyä sisäsurffaajaksi, mutta seisottavalla laudalla (Flowboard) surffaavan on oltava turvallisuussyistä vähintään 122 cm pitkä ja mahalaudalla (Bodyboard) 107 cm pitkä. Aloittelijoille suositellaan niin sanottua ‘bodyboardingia’, jossa pehmeän laudan päällä ollaan vatsallaan. Lisätietoa löydät yrityksen kotisivuilta.

Surf house

Surf House

Kuvat: Surf House Helsinki

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 31.8.2023 asti ja käytettävissä su – pe aukioloaikojen ja varaustilanteen mukaisesti
  • Peruutukset 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
  • Sisäsurffauksessa ei ole ikärajaa, ainoastaan pituusrajat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa surffausaika varausjärjestelmästä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

SURF HOUSE HELSINKI

Surf Housessa joka päivä on täydellinen kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta. Halusitpa surffata, rentoutua, syödä, juhlia tai viettää kivan kesäpäivän lasten kanssa, Surf House ei jätä ketään kylmäksi. Kun kaipaat kesää edes hetkeksi, pakkaa kesävaatteet mukaan ja tule Triplaan. Ikuinen kesä löytyy kerroksesta P4, ilman pääsymaksua!

Surf Houseen pääset kauppakeskuksen hisseillä kerrokseen P4, seuraa DOWN UNDER opasteita.

Autolla saapuessa voit ajaa suoraan parkkihallin kerrokseen P4. Tsekkaa myös Surf Housen Facebook-sivut ja Instagram!

DIILIÄ MYY

Surf House Helsinki
Firdonkatu 2B
00520 Helsinki
Puh: 0400 252 949
Y-tunnus: 2851339-3
Yrityksen verkkosivut

Katso myös muut Tekeminen-kategorian diilit