Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 •  Universal Performance Helsinki: 1 × PT-tunti 25€ (arvo 75€)
  – säästä 67%
 •  Universal Performance Helsinki: 3 × PT-tunti 55€ (arvo 225€)
  – säästä 76%

Tervetuloa treenaamaan Stadin monipuolisimmalle salille yhdessä ammattitaitoisen Personal Trainerin kanssa! Oli valintasi sitten yksi tai kolme PT-tuntia, saa tästä diilistä niin vasta-alkajat kuin kokeneemmat liikkujat uutta inspiraatiota treeniin. Tunti toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti ja yhdessä Personal Trainerin kanssa voidaan esim. tarkistaa erinäisten liikeratojen puhtaus tai käydä läpi jo olemassa oleva saliohjelma. Valmentajanasi toimii Universal Performance Helsingin Noora, ja alta pääset lukemaan hänestä lisää.

Huomioithan, että PT-tunnit pidetään Universal Performance Helsingin tiloissa Puistolassa ja salin kertamaksu sisältyy tarjouksen hintaan.

PT-Noora – oppisopimusvalmentaja Varalan urheiluopistosta
Vuosien monipuolisen liikunnanohjaus ja -neuvontatyön kokemuksen omaava Noora valmentaa Universal Performance Helsingin kuntosalilla yksilöasiakkaita ja ohjaa suosittuja ryhmätreenejä. Intohimostaan ammatin tehneen Nooran valmennustyyli kumpuaa naisen omasta elämästä – tavoitteet saavutetaan huomioimalla asiakkaan yksilölliset tarpeet sekä liikunnan, ravinnon ja levon tasapainoisella yhdistelmällä. Nooran treeneissä treenataan aina tosissaan, mutta ei totisesti!

pt-tunti

Kuvat: Universal Performance Helsinki

EHDOT

 • Ensimmäinen PT-tunti pitää käyttää 2 kk sisällä ostohetkestä
 • Varaa tunti viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 •  Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa PT-tunti numerosta 044 934 2678 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kuntosalilla

UNIVERSAL PERFORMANCE HELSINKI

Tervetuloa treenaamaan Stadin monipuolisimmalle kuntosalille! Universal Performance Helsinki tarjoaa innostavimmat ryhmäliikuntatunnit sekä laadukkaat puitteet kunnon salitreenille ja toiminnalliseen harjoitteluun Helsingin Puistolassa. Oli toiveenasi terveellisten elämäntapojen ylläpito, kunnon kohottaminen tai painon pudotus  – kuntosalin henkilökunta ja ammattitaitoiset valmentajat auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tällä salilla saat hien varmasti pintaan ja sykkeen kohoamaan kera kannustavan ilmapiirin!

Tsekkaa myös Universal Performance Helsingin Instagram-tili sekä Facebook-sivut.

pt-tunti

Kuva: Universal Performance Helsinki

DIILIÄ MYY

Universal Performance Helsinki
Maatullinaukio 10 A
00750 Helsinki
www.uphelsinki.com
Y-tunnus: 2790870-5