Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Sisäänpääsy saunaan yhdelle 8€ (arvo 16€)
  – säästä 50%
 • Sisäänpääsy saunaan kahdelle 15€ (arvo 32€)
  – säästä 53%

Tervetuloa nauttimaan saunan lämmöstä ja rennosta tunnelmasta! Uusi Sauna tuo perinteisen korttelisaunan tähän päivään yhdistämällä yleisen saunan ja ravintolan keittiöineen. Uuden Saunan puulämmitteiset kiukaat takaavat kuumankosteat löylyt, ja saunoissa voikin aistia aidon korttelisaunan tunnelman. Löylyjen lomassa saunojat voivat käydä virkistäytymässä vilvoitteluterassilla ja ravintolassa, josta löytyy yleisten saunojen suurin olutvalikoima ja hyvät saunaruoat. Uuden Saunan rentoon tunnelmaan on helppo ihastua, vaikkei lauteille nousisikaan!

Saunomisaika puulämmitteisissä naisten ja miesten saunoissa on ti–to ja su klo 16–23. Saunojen lauteilla saunoo kerrallaan parikymmentä henkilöä ja hikoilun lomassa voi vaivatta nauttia keittiön antimista, sillä ravintola on päivittäin auki klo 16–23. Uuden Saunan pukuhuoneet ovat tarpeeksi väljät, jotta kaikilla vierailijoilla on tilaa pukeutua rauhassa.

Käy lukemassa Helsingin Sanomien Nyt-artikkeli Uudesta Saunasta klikkaamalla tästä. Katso myös esittelyvideo Uudesta Saunasta tästä.

Kuvat: Uusi Sauna

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 1.3.2020 asti
 • Lahjakortti on käytettävissä ti-to ja su klo 16–23
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä saunalla

UUSI SAUNA

Uusi Sauna on perinteistä ja nykypäivää yhdistelevä julkinen sauna Helsingin Jätkäsaaressa. Uudessa Saunassa on runsas 100 asiakaspaikkaa, keittiö ja kaksi terassia. Miesten ja naisten puulämmitteisten saunojen lauteilla saunoo kerrallaan parikymmentä henkilöä. Pukuhuoneet ovat väljät, miehille 54 ja naisille 40 vaatekaappia. Mukaan kannattaa ottaa saunatossut, saunalta on mahdollista vuokrata pyyhe tai kylpytakki lisämaksusta.

Käy tutustumassa Uuteen Saunaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Uuden Saunan asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 4.12.2019.

DIILIÄ MYY

Uusi Sauna
Välimerenkatu 10
00220 Helsinki
Y-tunnus: 2876504–8
www.uusisauna.fi