TARJOUS

 • Pressoterapia 20 € (arvo 45 €)
  – säästä 56 %
 • Sähköimpulssihoito 20 € (arvo 45 €)
  – säästä 56 %

Kaipaako vartalosi kiinteytystä? Health & Beauty Studio tarjoaa vartalon kiinteytyshoidot nyt huippuedulliseen hintaan vain 20 €. Tutustu alta hoitoihin ja valitse mieleisesi!

Pressoterapia
Pressoterapia on hoitomuoto, joka on suunniteltu suonikohjujen hoitoon sekä selluliitin poistamiseen ja ehkäisemiseen. Pressoterapiaa voidaan käyttää kosmeettisessa tarkoituksessa sekä tiettyjen sairauksien hoitoon. Toisin kuin monilla muilla hoitomuodoilla, pressoterapialla on pitkäkestoisia vaikutuksia. Pressoterapia on paineilmaa hyödyntävä hierontamenetelmä. Hoidossa käytetään laitetta, jossa ilma kiertää stimuloiden hoidettavia alueita. Laitteen tuottama ilma kohdistuu kehon pehmeisiin kudoksiin työntäen verta lähemmäs sydäntä aktivoiden verenkiertoa ja poistamalla turvotusta. Hoito poistaa kehosta ylimääräisen nesteen ja kuona-aineita. Myös kudosten ja solujen aineenvaihdunta paranee. Menetelmällä voidaan poistaa ja ehkäistä selluliittia tehokkaasti, sillä se estää solujen välisen nesteen kertymisen rasvakudokseen. Pressoterapia on tehokas keino päästä eroon ylipainosta, parantaa mielialaa sekä lisätä ihon kimmoisuutta ja näin hidastaa ikääntymisen merkkejä. Näiden lukuisten hyötyjen lisäksi pressoterapialla voidaan vahvistaa verisuonia ja näin vähentää verihyytymän riskiä.

Sähköimpulssihoito
Sähköimpulssihoito on menetelmä, jossa sähköstimulaatio luo lihakseen supistavia hermoimpulsseja, jotka aiheuttavat Uterus-lihaskudosten supistumista. Sähköimpulssihoitoa voidaan käyttää apuna laihdutuksessa ongelma-alueiden rasvanpoltossa. Hoidolla voidaan tehostaa sellaisten alueiden laihtumista, joita urheilussa on hankala harjoittaa, kuten lonkkalihakset, alavatsa, lonkan sisäpuolen lihakset sekä pakaralihakset. Sähköimpulssihoidolla lihaksia voidaan harjoittaa nousematta ylös.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
 • Huom! Käytettävissä vain Vantaan Kivistön toimipisteessä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Health & Beauty Studion onlineajanvarauksen kautta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HEALTH & BEAUTY STUDIO

Health & Beauty Studio on kauneushoitola, joka sijaitsee Vantaan  Helsingissä . Kauneushoitolan ystävällinen ilmapiiri auttaa sinua rentoutumaan, jos olet väsynyt päivittäisistä ongelmista tai tunnet levottomuutta – hoidon aikana otetaan huomioon asiakkaiden tarpeet. Kauneushoitolan henkilökunta käy jatkuvasti koulutuksissa ja pysyy mukana uusissa trendeissä. Kauneushoitola tarjoaa laajan valikoiman erilaisia käsi- ja jalkahoitoja, pigmentointeja, kulmakarvakäsittelyjä, ripsienpidennyksiä, sokerointeja ja hierontoja. Löydät Health & Beauty Studion myös Facebookista ja Instagramista.

Kauneushoitola on ajanvarauksella auki joka päivä klo 9–21 välisenä aikana.

DIILIÄ MYY

Health & Beauty Studio
Topaasikuja 13
01700 Vantaa
Puh: 045 209 9888
Y-tunnus: 2765425-8
hbstudio.fi