Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 14.2.2021 asti. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • LIPUT AVOIMIIN SAUNAVUOROIHIN
  Rantasaunavuoro yhdelle 9 € (arvo 15 €)
  – säästä 40 %
 • Rantasaunavuoro kahdelle 17 € (arvo 30 €)
  – säästä 43 %
 • TARJOUS YKSITYISSAUNAVARAUKSEEN
  Saunan & paljun vuokraus omaan käyttöön 3 tunniksi 399 € (arvo 548 €)
  – säästä 27 %
 • TARJOUS GRILLIKATOS YKSITYISTILAISUUTEEN
  Grillikatoksen vuokraus omaan käyttöön 3 tunniksi 89 € (arvo 149 €)
  – säästä 40 %

Furuvikin rantasauna sijaitsee Helsingissä, Laajasalon Jollaksessa. Rantasauna sijaitsee meren rannassa, Hevossalmen upeissa maisemissa. Laiturilta pääsee uimaan ympäri vuoden.

Avoimet saunavuorot:
– maanantaisin sekasaunavuoro klo 17-22
– tiistaisin naisten saunavuoro klo 17-22
– torstaisin aamusekasauna klo 7-12

Kahden tunnin vuoro sisältää saunomis- ja uintimahdollisuuden sekä peseytymisaineet. Rannan lämmin vaunu on myös käytettävissä lisäpukutilana. Vaunussa on lukollisia lokeroita arvoesineille. Otathan oman pyyhkeen ja pefletin mukaan. Paikan päältä voi tarvittaessa myös vuokrata pyyhkeen 5 €:n hintaan. Omien juomien ja ruokien nauttiminen on sallittua.

Saunan ja paljun vuokraus yksityiskäyttöön:

Palju ja sauna meren rannalla – ja vielä pääkaupunkiseudulla on uniikki yhdistelmä, joka on ehdottomasti koettava! Vuokraa sauna ja palju kolmeksi tunniksi omaan käyttöösi – täydelliset pikkujoulut ja juhlat ovat taattu! Paljussa kelpaa istua vaikka talven pakkassäällä saunomisen löylyjen lomassa. Löylyistä voi pulahtaa suoraan uimaan sekä talvisin avantoon ja käydä pyörähtämässä lumihangessa! Mikään ei voita vilvoittelua saunan patiolla, Santahaminan siintäessä vastarannalla.

Furuvikin rantasaunaan ja paljuun mahtuu noin 15 henkilöä. Sauna ja palju ovat lämmitetty valmiiksi. Vuokrahinta sisältää kertakäyttöpefletit, vartalon- ja hiustenpesuaineet ja normaalin loppusiivouksen.
Käytössä on saunan grillikatos, laituri ja laiturialue. Rantasaunalla on jääkaappipakastin sekä kahvin- että vedenkeitin. Omien ruokien ja juomien tuominen on sallittua ja ruokatarjoilut saa myös kätevästi kauttamme: https://saunat.fi/saunamenut.
Saunavarauksen yhteydessä on mahdollista vuokrata myös kaasugrilli kaasuineen (50 €).

Katso myös Sara Siepin Instargam-postaus rantasaunasta. Furuvikin rantasauna toimi myös kuvauslokaationa Täydellinen joulu -elokuvassa. Katso lisää!

Grillikatoksen vuokraus yksityiskäyttöön:

Vanhaan jääkellariin rakennettu tunnelmallinen grillikatos sopii erityisen rennompiin tilaisuuksiin ympäri vuoden. Miten olisi illanvietto ystäväporukalla tai lettukestit lastenjuhlien yhteydessä? Osittain maan sisään rakennetussa grillikatoksessa unohtuu helposti sekä aika että paikka. Furuvikin grillikatos on oivallinen valinta, mikäli kaipaat juhliisi katettua ja tuulelta suojassa olevaa ulkotilaa.

Grillikatos sijaitsee ihan pihasaunan vieressä, joten se on helppo yhdistää piha- tai rantasaunan vuokraamiseen, jolloin saunan terassi tuo juhlaväelle runsaasti lisätilaa ulkona oleskelemiseen. Grillikatoksessa on sekä puu- että kaasugrilli. Tilaan saa tuoda omat juomat ja ruoat tai ruokatarjoilut saa tilattua myös kätevästi tästä.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 14.2.2021 asti, pois lukien 31.1.2021 ja 3.1.2021
 • Saunan & paljun vuokraus ei ole mahdollista 24.12.2020 ja 3.1.2021
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai soittamalla numeroon 044 989 3454. Mainitse Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä
 • Ota tulostettu lahjakortti mukaan tai kirjoita lahjakortin koodi paperille. Tiputa lahjakortti tai paperi saunan postilaatikkoon.

VILLA FURUVIK

Villa Furuvik on Laajasalon vanhin huvila, joka on ympärivuotisessa käytössä. Juhlapaikka koostuu reilun puolen hehtaarin kokoisesta vehreästä pihapiiristä, historiallisesta huvilasta, tunnelmallisesta grillikatoksesta, pihasaunasta ja uniikista rantasaunasta. Huvilaa ympäröi omenapuutarha, suojeltu Jollaksen räme, kaunis vanha puusto ja suojaisa hiekkaranta. Furuvikiin pääsee saapumaan kätevästi autolla, julkisilla tai omalla veneellä. Oman auton voi jättää kivisen liikenneympyrän viereen vinoparkkeihin tai keltaisen huvilan eteen. Herttoniemestä Furuvikiin pääsee busseilla numerot 84, 85 ja 86. Tunnelmallisessa Rantasaunassa voi viettää erilaisia tilaisuuksia laidasta laitaan. Tilat sopivat erinomaisesti työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäiväkekkereiden viettoon, polttareihin sekä rentoihin viikonloppubrunsseihin – lämpimillä keleillä. Tutustu Villa Furuvikiin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Villa Furuvik
Furuvikintie 5
00870 Helsinki
Puh: 0400 485 425
Y-tunnus: 1927803-7
www.villafuruvik.fi