Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • VelaShape™-hoito, 1 käsittelykerta 59 € (arvo 120 €)
  – säästä 51 %
 • VelaShape™-hoito, 2 käsittelykertaa 99 € (arvo 240 €)
  – säästä 59 %

Unelmoitko hoikemmasta olemuksesta ja sileämmästä ihosta? VelaShape™-vartalonmuokkaushoito on tehokas hoitomenetelmä selluliitin vähentämiseen ja ihon pinnan tasoittamiseen. Vartalonmuokkaushoidossa hyödynnetään ainutlaatuista ja patentoitua tekniikkaa, jossa yhdistellään alipaineimua, mekaanista hierontaa sekä radiofrekvenssi- ja infrapunavaloenergiaa. VelaShape™ kohdistuu ihonalaisiin kerroksiin ja muokkaa rasvakudosta solutasolla. Hoito auttaa kutistamaan rasvasoluja sekä stimuloimaan rasvakudoksen aineenvaihduntaa. VelaShape™-vartalonmuokkaushoito voi pienentää hoidettavan alueen ympärysmittaa jopa usean sentin verran. Vartalonmuokkaushoito sopii hyvin ihon kiinteyttämiseen, selluliitin vähentämiseen sekä urheilun aiheuttamien lihaskipujen hoitamiseen. Käsittely voidaan kohdistaa eri puolille kehoa kuten reisiin, pakaroihin, vatsaan, lantiolle, kylkiin ja selkään. Yhden käsittelykerran kesto on 30 min, ja voit valita joko yhden tai kaksi käsittelykertaa.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä yrityksen aukioloaikojen mukaisesti
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneusstudiolla

VIP MEDICAL KAUNEUSSTUDIO

Tule nauttimaan laadukkaista hoidoista ja kiireettömästä tunnelmasta Vip Medical Kauneusstudioon! Pikku Huopalahdessa sijaitsevan hoitolan palveluvalikoimasta löydät kaikki perushoidot kuten ihonpuhdistukset, manikyyrit, hieronnat ja sokeroinnit sekä markkinoiden uusinta teknologiaa höydyntävät medikaalitason erikoishoidot. Näihin erikoishoitoihin sisältyy laitehoidot, kemialliset kuorinnat, mesoterapia, biorevitalisaatio ja pistoshoidot. Kokonaisvaltaiseen vartalon muokkaukseen ja selluliitin poistoon Vip Medical Kauneusstudio höydyntää VelaShape™-teknologiaa.

Vankalla kokemuksella asiakkaita palvelee kaksi SKY–CIDESCO kosmetologia sekä muut kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Hoitolassa on käytössä kotimainen ja vegaaninen ihonhoitosarja BioBerm Medical ja nanoteknologinen Natinuel. Löydät Vip Medical Kauneusstudion myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Vip Medical Kauneusstudion asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 10.9.2020.

Aukioloajat
Ti-pe klo 10–20
La klo 10–14

vip medical kauneusstudio

DIILIÄ MYY

Vip Medical Kauneusstudio
Kemiönkuja 2
00300 Helsinki
Puh: 050 352 2200
Y-tunnus: 2409852-4
www.vipmedical.fi