ARVONTA

  • Voita 1000 € arvoinen XXL-lahjakortti

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa 1000 € arvoinen XXL-lahjakortti! Arvontaan osallistuminen on helppoa: jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa! Mihin XXL-tuotteisiin sinä käyttäisit 1000 euroa?

XXL Sports & Outdoor on Pohjoismaiden suurin urheilukauppa, josta löydät välineet kaikkeen urheiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja eräilyyn. XXL on tunnettu merkkituotteiden laajasta valikoimasta ja extraedullisista hinnoista. Löydät XXL-tavaratalon valikoimasta jopa yli 700 tuotemerkkiä!

Osallistu arvontaan tästä! Arvonnan järjestäjänä toimii toleadoo GmbH. Voit koska tahansa perua suostumuksesi koskien henkilötietojesi käyttöä.

NÄIN OSALLISTUT ARVONTAAN

  1. Klikkaa ”OSALLISTU ARVONTAAN” -painiketta
  2. Syötä yhteystietosi
  3. Klikkaa ”JATKA” -painiketta
  4. Olet nyt mukana arvonnassa!

Osallistuminen on ilmaista. Voit koska tahansa perua suostumuksesi koskien henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Yhteystiedot tallennetaan järjestelmään sovellettavan lain mukaisesti. Ehtoja sovelletaan GDPR:ää (EU:n Yleinen Tietosuoja-asetus) noudattaen. Suostumus voidaan koska tahansa peruuttaa sähköpostitse ([email protected]). Peruuttaminen ei poista mahdollisuutta osallistua kilpailuun.

EHDOT

  • Osallistu arvontaan 31.12.2021 mennessä, jonka jälkeen voittajaa kontaktoidaan henkilökohtaisesti