ARVONTA

  • Voita 1000 € arvoinen lahjakortti Tokmannille

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus voittaa 1000 € arvoinen lahjakortti Tokmannille! Arvontaan osallistuminen on helppoa ja sinun tarvitsee vain jättää yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa. Mihin Tokmannin tuotteisiin käyttäisit 1000 € arvoisen lahjakortin?

Tokmanni on suomalainen kauppaketju, jolla on noin 200 myymälää eri puolilla maata. Tokmannin laajaan valikoimaan kuuluvat muun muassa erilaiset kodintuotteet, kauneus- ja terveystuotteet sekä vaatteet. Tuotemerkkejä löytyy laidasta laitaan ulkomaisista tuotemerkeistä aina kotimaisiin tuotteisiin. Tokmannilta löydät laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan!

Arvontaan pääset osallistumaan tästä. Arvonnan järjestää toleadoo GmbH. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

NÄIN OSALLISTUT ARVONTAAN

  1. Klikkaa ”OSALLISTU ARVONTAAN” -painiketta
  2. Syötä yhteystietosi
  3. Klikkaa ”JATKA” -painiketta
  4. Olet nyt mukana arvonnassa!

Osallistuminen on ilmaista. Voit koska tahansa perua suostumuksesi koskien henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Yhteystiedot tallennetaan järjestelmään sovellettavan lain mukaisesti. Ehtoja sovelletaan GDPR:ää (EU:n Yleinen Tietosuoja-asetus) noudattaen. Suostumus voidaan koska tahansa peruuttaa sähköpostitse ([email protected]). Peruuttaminen ei poista mahdollisuutta osallistua kilpailuun.

EHDOT

  • Osallistu arvontaan viimeistään 31.12.2021. Tämän jälkeen arvotaan voittaja ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti
  • Huomioithan, että arvontaan osallistujan tulee olla 18-vuotias