Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Brasilialainen sokerointi 29€ (arvo 65€)

Tervetuloa keskeiselle paikalle Helsingin Kallioon brasilialaiseen sokerointiin alan ammattilaiselle! Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan karvat intiimialueelta. Sokerimassa on hyvin ihoystävällistä, ja se sisältää luonnollisia ainesosia, kuten vettä, sitruunamehua ja sokeria. Sokeri ei sisällä mitään allergisoivia kemikaaleja tai säilöntäaineita. Iho voi olla heti käsittelyn jälkeen hieman ärtynyt, mutta se tasoittuu hetkessä.

Hoito kestää maksimissaan 30 minuuttia, eikä edes ensimmäisellä kerralla sen pidempään. Säännöllisesti käydessä jokainen kerta on aina helpompi. Sokerointi tehdään aina nopeasti ja tarkasti, mutta rennolla otteella. Asiakas tuntee olonsa mukavaksi hoidossa, sillä tekijä on alansa ammattilainen. Jälkihoitona sokeroinnille suositellaan säännöllistä ihon kuorintaa ja kosteutusta. Näin iho pysyy joustavana, eikä siihen synny karvatupen tulehduksia. Hoitopäivänä ei suositella harrastavan liikuntaa taikka saunomista. Hoitoon kannattaa tulla mukavilla, väljillä housuilla ja hyvällä mielellä!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Vain naisille
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 48 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä ja merkitse lisätietoja-kohtaan ”Offerilla-lahjakortti” tai numerosta 044-7060 666 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

COVEN – WAXING LADY

Coven – Waxing Lady on neljän naisen perustama liike Kalliossa. Kosmetologi Anniina Hernesniemi on erikoistunut erityisesti karvanpoistoon ja on toiminut alalla jo reilusti yli 10 vuotta. Anniinaa pidetään erittäin ammattitaitoisena ja häntä on siteerattu jopa Helsingin parhaaksi sokeroijaksi. Waxing Lady -kauneushoitola tarjoaa lisäksi erilaisia kauneudenhoito-, tatuointi- ja lävistyspalveluita. Tutustu kauneushoitolaan lisää heidän Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Coven – Waxing Lady -kauneushoitolan asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 2.10.2019.

DIILIÄ MYY

Coven – Waxing Lady / Anniina Hernesniemi
Hämeentie 21,
00500 Helsinki
Puh: 044 7060 666
Y-tunnus 2327763-5
www.coven.fi/beauty