Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Wokit kahdelle 12€ (arvo 19€)

Olethan jo tutustunut Suomen parhaimpaan nuudelibaariin? Viimeistään nyt kannattaa, sillä Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevasta Wokkiboxista saat annokset kahdelle 12€ alehintaan. Laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista tehdyt annokset valmistuvat ravintolan ammattitaitoisten kokkien toimesta muutamissa minuuteissa. Wokkiboxin toiminta perustuu siihen, että jokainen pääsee nauttimaan hyvästä ruoasta ruokavaliosta riippumatta! Valitse siis jokin ruokalistan valmiista annoksista tai kokoa wokki lempiraaka-aineistasi!

Tutustu tästä Wokkiboxin ruokalistaan.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
 • Lahjakortti on voimassa seuraavanlaisesti:
  Ma-pe klo 14–21
  La 12–19
  Su 12–18
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

WOKKIBOXI

Wokkiboxi on Pitäjänmäessä sijaitseva wokki-ravintola. Wokkiboxi tunnetaan puhtaista ja raikkaista raaka-aineista sekä aasialaisen keittiön mauista. Ravintolassa wokataan rakkaudesta lajiin ja jokainen annos on tehty ammatitaidolla! Jää nauttimaan ruoat paikan päälle Wokkiboxi-ravintolaan tai nouda take away -annokset kotiin. Tutustu ravintolaan Instagramissa tai Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Wokkiboxi
Vanha Viertotie 31
00380 Helsinki
puh: 044 969 9895
Y-tunnus: 3100638-4
wokkiboxi.fi