TARJOUS

  • Ilmainen joogatunti verkossa (arvo 7 €)

YOGACURES – KESKITYMME HYVINVOINTIIN

Tervetuloa tutustumaan suomalaisen YogaCures-yrityksen etäjoogatunteihin täysin veloituksetta. Nyt voit kokeilla reaaliajassa kehoa ja mieltä rauhoittavaa yinjoogaa tai energisoivaa voimajoogaa oman kotisi rauhassa, ammattitaitoisen ohjaajan johdattaessa sinut läpi harjoituksen. Harjoituksen jälkeen saat sähköpostitse linkin tuntinauhoitteeseen, josta pystyt katsomaan joogatunnin uudestaan. Tuntinauhoitteen voi myös ladata omalle koneelle, jolloin harjoitukseen voi palata aina halutessaan.

Tunnit ohjaa Sari Lähteinen. Lähteinen on suorittanut joogaohjaajan tutkinnon Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana  -sertifioidussa joogaan suuntautuneessa yliopistossa. Tutustu tuntikuvauksiin sekä tuntien aikatauluihin alta.

YINJOOGA

Tunti sopii kaikille aloittelijasta kokeneempaan, sukupuolesta ja kehon rajoitteista tai haasteista riippumatta! Tarjoa itsellesi rauhallisen lempeä kehonhuoltohetki sekä omaa aikaa, ennen alkavan viikon askareita. Yinjooga rauhoittaa mieltä, energisoi ja avaa kehoa auttaen niin kroonisiin kuin akuutteihin jännitystiloihin.

Tunnilla keskitymme erityisesti istuma- ja tietokonetyössä syntyvien jännitystilojen purkamiseen syvin pitkin venytyksin, pitäen lihakset rentoina ja tukeutuen apuvälineisiin. Venytysten vaikutukset kohdistuvat erityisesti niska- ja hartiaseudun, pakaroiden sekä lantio- ja lonkanseudun lihas- ja sidekudoksiin laukaisten jännitystiloja sekä parantaen kehon liikkuvuutta. Yinjoogaan tarvitset joogamaton, bolsterin, joogavyön, 2 joogablokkia ja lämmintä vaatetusta loppurentoutusta varten. Kaikkia joogatarvikkeita voi soveltaa kotoa löytyvillä esineillä.

Yinjoogan onlinetunnit pidetään sunnuntaisin klo 17–18.30.

VOIMAJOOGA

Tunti on tasoltaan helppo ja kaikille sopiva – sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogaharjoittelusta osallistuaksesi tunnille. Voimajoogassa keskitytään kehittämään kehon liikkuvuutta, tasapainoa sekä voimaa. Dynaaminen harjoitus lämmittää, energisoi kehoa ja mieltä sekä kasvattaa tietoisuutta omasta kehosta. Voimajoogaan tarvitset joogamaton (tai muun alustan), joogavyön sekä 2 joogablokkia.

Voimajoogan onlinetunnit pidetään keskiviikkoisin klo 18–19.30.


Jos joogaharjoitus ei ole sinulle ennestään tuttua, suosittelemme lyhyttä puhelinkonsultaatiota ohjaajan kanssa. Sarin tavoitat numerosta 0400 237 576. Konsultaatio sisältyy ilmaiseen verkkotuntiin. Halutessasi voit myös ostaa kotiharjoitukseen tarvittavat välineet YogaCuresin joogakaupasta.

NÄIN LUNASTAT JOOGATUNNIN

  1. Klikkaa ”LUNASTA ILMAINEN JOOGATUNTI” -painiketta
  2. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen
  3. Klikkaa ”KATSO KOODISI” -painiketta ja saat koodin, jonka tarviset ilmoittautuessasi joogatunnille
  4. Ilmoittaudu haluamallesi tunnille YogaCuresin onlinevarausjärjestelmästä viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Voimatunnit pidetään keskiviikkoisin ja yintunnit sunnuntaisin
  5. Syötä yhteystietosi sekä koodisi ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse ohjeet sekä tunnukset, joilla pääset osallistumaan valitsemallesi joogatunnille

EHDOT

  • Koodi on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Ilmoittaudu haluamallesi tunnille viim. 24 h ennen tunnin alkua
  • 1 koodi / henkilö

YOGACURES

YogaCures on ainutlaatuinen suomalainen yritys, joka tarjoaa terapeuttisia joogametodeja niin kokeneemmille joogan harrastajille kuin vasta-alkajillekkin – tavoitteenaan parantaa mielen ja kehon hyvinvointia. Yrityksen palvelutarjonnasta löytyy yksilökohtaista neuvontaa, viikoittaisia ryhmätunteja, järjestettyjä retriittejä sekä tilauspalveluita esim. yrityksille. YogaCures tukee sinua kasvamaan ihmisenä ja voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Ota selvää, mitä YogaCures voi tarjota sinulle!

Yrityksen perustaja Sari Lähteinen on suorittanut joogaohjaajan tutkinnon Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana  -sertifioidussa joogaan suuntautuneessa yliopistossa, jossa hän myös suorittaa maisterintutkintoa pääaineenaan joogaterapia.

DIILIÄ MYY

YogaCures
Y-tunnus: 2133790-5
www.yogacures.net