TARJOUS

 • 3 x bikinialueen tai kainaloiden valoimpulssihoito 75 € (arvo 210 €)
  – säästä 64 %
 • 3 x säärten valoimpulssihoito 145 € (arvo 255 €)
  – säästä 43 %
 • 3 x säärten sekä bikinialueen tai kainaloiden valoimpulssihoito 175 € (arvo 465 €)
  – säästä 62 %

Kyllästyttääkö loputon sheivaaminen, epiloiminen, tai sokeroinneissa ramppaaminen? Kauneushoitola Cinderellalla on tarjolla sinulle ratkaisu erinomaiseen tarjoushintaan. Valoimpulsseilla toteutettava karvanpoistotekniikka on vaihtoehto perinteisiä karvanpoistomenetelmiä uhmaamaan, sillä valoimpulssikarvanpoistolla pääset nopeasti, kivuttomasti ja pysyvästi eroon ei-toivotuista ihokarvoista!

Valoimpulssikarvanpoisto on yksi tehokkaimmista nykyisin käytettävistä karvanpoistomenetelmistä. Karvanpoisto valoimpulsseilla on erinomainen valinta myös herkkäihoisille, sillä ihokarvat poistetaan lopullisesti ihon rakennetta vahingoittamatta. Ihon pinta jää hoidossa koskemattomaksi, sillä hoidossa käytettävän valoimpulssin lasersäde vaikuttaa suoraan ihon alaiseen karvatuppeen ja tunkeutuu karvan kasvualueelle, jolloin kyseinen karva ei enää kasva uudelleen.

Kunkin laserhoitokerran jälkeen karvoja kasvaa huomattavasti vähemmän, mutta ihokarvojen eri kasvusyklien vuoksi ei kaikkia karvatuppeja saada kerralla poistettua, jonka johdosta hoitokertoja tulee useampi. Espoon Soukan Cinderella tarjoaa kokonaisen kolmen kerran hoitosarjan valinnaiselle alueelle nyt yhdellä ostolla, joten voit olla täysin huoletta. Cinderellan ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii kaikesta!

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA CINDERELLA

Päivän rasitukset jäävät taka-alalle rentoutuessasi Cinderellan tuikkivien tähtösten alla! Cinderellan kauneushoitolat sijoittuvat pääkaupunkiseudulle, toinen Espoon Soukkaan, ja toinen Helsingin ydinkeskustan tuntumassa sijaitsevaan Kallioon. Kauneushoitolat ovat pieniä ja eksklusiivisia, jotka takaavat asiakkaille yksilöllistä, laadukasta, sekä turvallista palvelua yhdessä ammattitaitoisen ja osaavan henkilökunnan kanssa. Voit tutustua Cinderellaan lisää Facebookin ja Instagramin kautta.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Cinderella
Yläkartanonkuja 3D
02360 Espoo
Y-tunnus: 3020978-8
Yrityksen sivut

Kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa vailla? Tutustu monipuoliseen kauneudenhoidon valikoimaamme tästä!