Asiakaspalvelu

Haluamme kuulla sinusta! 

Haluamme auttaa sinua kaikin tavoin, jotta asiakaskokemuksesi sivuillamme olisi saumaton ja voisit jokainen kerta asioida palvelussamme hymyssä suin. Asiakaspalvelumme iloinen porukka auttaa sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme jos mielessäsi on esimerkiksi kysymys liittyen lahjakorttien lunastamiseen tai palvelun käyttöön – meidän tehtävämme on auttaa sinua kaikin tavoin!

POIKKEUSTIEDOTE (päivitetty 26.3.2020):

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä pahoin ruuhkautunut ja vastausajat ovat venyneet pitkiksi. Pahoittelemme suuresti tapahtunutta.

Tulemme vastaamaan jokaiseen yhteydenottoon ja käsittelemme sähköpostiviestit saapumisjärjestyksessä. Priorisoimmekin tällä hetkellä asiakaspalvelumme resursseja ensisijaisesti sähköposteihin, jotta saamme vastausajan kirittyä normaaliksi ja pystymme tarjoamaan jatkossakin ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Kyseessä on poikkeuksellinen tilanne, joten ratkaisu on tilapäinen. Kun tilanne normalisoituu, laajennamme jälleen asiakaspalvelumme aukioloajat normaaliksi. Pyydämme asiakkailta malttia ja ymmärrystä.

Vastauksia moniin kysymyksiin löydät usein kysytyistä kysymyksistä: https://offerilla.com/ukk/

Tiedotamme myös ajankohtaisista asioista, muutoksista, poikkeuksista ja kampanjoista Ajankohtaista -sivullamme. Pääset sivustolle tästä: https://offerilla.com/ajankohtaista/

Etsithän vastauksia kysymyksiisi ensisijaisesti yllämainituista linkeistä. Kiireettömät asiat hoidamme sähköpostitse. Kiireelliset ja akuutit asiat hoidamme puhelimitse sekä chatin välityksellä, yhteystiedot ja uudet väliaikaiset aukioloajat alla.

Palvelemme toistaiseksi seuraavasti:

Asiakaspalvelu chat.
Löydät chatin sivun oikeasta alalaidasta.
Avoinna ma-ke klo 9.00-11.00 ja 12.00-16.00.

Asiakaspalvelu sähköpostilla, [email protected]

Asiakaspalvelu puhelin: 09 4241 4113
Avoinna ma-ke 9.00-11.00 ja 12.00-16.00
(Lankapuhelimesta ppm tai pvm + kaukopuhelumaksu. Matkapuhelimesta mpm)

Yritysasiakaspalvelumme palvelee sähköpostilla: [email protected]

Lahjakorttien lunastusohjeet