Olethan jo tilannut uutiskirjeemme? Se kannattaa!

Osallistut samalla 5kpl x 100 € lahjakorttien arvontaan. 

Kuulet huipputarjouksista ensimmäisten joukossa ja vastaanotat henkilökohtaisia etuja, sekä salaisia alennuskoodeja!

Offerillaajat ovat säästäneet kanssamme jo 30 miljoonaa euroa!

Tilaamalla uutiskirjeemme:

✔️ Osallistut 5kpl 100 € lahjakortin arvontaan
✔️
Saat tervetuliaisena 20 % lisäalennuksen seuraavasta ostokerrastasi
✔️ Pysyt ajan tasalla uusimmista ja kuumimmista diileistämme
✔️ Saat personoituja suosituksia juuri sinua kiinnostavista diileistä
✔️ Saat ensimmäisenä tiedon päivittäin vaihtuvista uutuuksista, kampanjoista sekä muista eduista
✔️ Saat erikoistarjouksia ja erikoisalennuksia mitkä on tarkoitettu vain uutiskirjeen tilaajille – säästät entistä enemmän rahaa!

Tilaamalla Offerillan uutiskirjeen annat luvan sähköposti-, some- ja tekstiviestimarkkinoinnille.

Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä: Offerilla Oy, Snellmaninkatu 19, 00170 Helsinki, Finland, Y-tunnus 2740840-1
  2. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistutaan tilaamalla Offerillan sähköinen uutiskirje omaan, toimivaan sähköpostiosoitteeseen. Arvontaan lasketaan mukaan yksityishenkilöt, jotka ovat liittyneet uutiskirjeen tilaajaksi kyseisen kuukauden aikana ja ovat arvonnan hetkellä yhä tilaajia. Pois lukien arvonnan järjestäjän henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.
  3. Arvonnan kesto: Arvonta suoritetaan vuoden vuodenvaihteen jälkeen.
  4. Palkinnon arvonta-aika ja voittajalle ilmoittaminen: Arvontaan osallistuvat kaikki osallistumisaikana (kyseisen ajanjakson) uudet uutiskirjeen tilaajat, jotka ovat arvonnan hetkellä yhä tilaajia. Palkinnon arvonta suoritetaan 1 kuukauden välein viikon kuluessa arvonnan päättymisestä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Offerillan toimesta hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi internet-sivustollaan ja Facebook- sekä Instagram-sivuillaan.
  5. Palkinto ja palkinnon toimittaminen: Palkintona on jaossa viisi kappaletta 100 € arvoista lahjakorttia Offerilla.com verkkokauppaan. Palkinto toimitetaan voittajille sähköpostitse.
  6. Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu: Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Palkinto on hyödynnettävä kerralla, eikä sitä voi jakaa useampaan ostokertaan
  7. Järjestäjän vastuu: Järjestäjä vastaa kaikesta kilpailuun liittyvistä lakisääteisistä velvotteista.
  8. Arvonnan säännöt ja niiden noudattaminen: Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

Diilien uutuuskattaus

Tämän hetken trendaavimmat diilit