Kesätekemistä
Kesätekemistä

Kesän parhaat aktiviteetit pääkaupunkiseudulla – katso lista! 

Elämyksiä kokeakseen ei aina tarvitse lähteä kauas kotoa. Pääkaupunkiseutu tarjoaa upeita mahdollisuuksia kesäisiin viikonloppuihin ja lomapäiviin. 

Kesälomat kolkuttelevat jo aivan oven takana, ja monet suuntaavatkin ulkomaille tai mökille rentoutumaan. Pääkaupunki ei kuitenkaan hiljene kesäisin, vaan päinvastoin: kesällä Helsinkiä ja sen ympäristöä on mahdollisuus tutkailla aivan uusin silmin. Mikä parasta, pääkaupunkiseudulla riittää mielenkiintoista tekemistä säästä riippumatta! 

Monia aktiviteetteja on mahdollista myös päästä kokeilemaan alennetuin hinnoin. Kannattaakin pitää silmällä erilaisia tarjouksia – mm. Offerilla-sivustolta voi varata aktiviteetteja edulliseen hintaan. Kajakkivuokrien ja padelkenttätarjousten lisäksi sivustolta saa ostettua edullisesti myös erilaisia välineitä kesän ykkösharrastuksiin. 

Puuhaa lämpimiin ja sateisiin päiviin 

Ulkoilmaihmisen kesän to do -listalle kannattaa ehdottomasti laittaa SUP-lautailu. Vuokraa lauta tunniksi, pariksi tai vaikka koko päiväksi ja lähde seikkailemaan yksin tai yhdessä kaverin kanssa! Mikäli SUP-lautailu on jo tuttua, kannattaa ehdottomasti panostaa oman laudan hankkimiseen. 

Mikäli SUP-lautailu ei innosta, mutta vesiurheilu kiinnostaa, kannattaa kokeilla melomista. Kajakilla melominen sopii lähes kaikille iästä ja urheilutaustasta riippumatta, ja lajiin on helppo päästä sisälle. Kajakkeja vuokraa mm. Taka-Töölössä sijaitseva Helsingin Melontakeskus. 

Hauskaa urheilua koko perheelle saa kokeilemalla huippusuosittua padelia. Lajia voi pelata hyvin sekä kauniilla että huonolla kelillä, sillä pääkaupunkiseudulta löytyy niin sisä-kuin ulkokenttiäkin.  

Sadepäiviin hauskaa ja taatusti erilaista tekemistä tarjoaa Katajanokan Flying Cinema. 12 minuutin mittaiset virtuaaliset elokuvaelämykset vievät katsojansa läpi Suomen ja Helsingin kauneimpien kohteiden: kohtauksissa nähdään mm. Kolin ja Lapin henkeäsalpaavia maisemia, historiallinen Suomenlinna sekä päätähuimaava Linnanmäki. Vaihtoehtoisesti voi valita myös noin viiden minuutin mittaisen seikkailuanimaatioelokuvan. 

Kesä onkin parasta aikaa tutustua kauniiseen pääkaupunkiin, ja mielenkiintoisia aktiviteetteja löytyy lähes joka nurkalta. Kaupunkikesästä voi tehdä kaikkea muuta kuin tylsän – vehreä Helsinki on tulvillaan hauskaa tekemistä sekä lomaan että arkeen! 

Tekemistä kesäiselle pääkaupunkiseudulle

Katso lisää  →

Tarvikkeita kesän ykkösharrastuksiin

Katso lisää  →

Kesäinen Tallinna kutsuu

Katso lisää  →

Kesä reppureissaten vai rentoutuen?

Katso lisää  →