Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Astronominen horoskooppijuliste 19€ (arvo 44€)

Astronominen horoskooppijuliste on tyylikäs sisustuselementti omaan kotiin sekä täydellinen lahjaidea rakkaalle tai ystävälle. Horoskooppijuliste kuvaa valintasi mukaista horoskooppimerkkiä näyttämällä merkin mukaisen tähtikuvion sekä horoskooppimerkissä vahvana esiintyvät luonteenpiirteet. Saatavilla kaikissa 12 horoskooppimerkissä.

Julisteet on printattu digitaalisesti A3 kokoiselle mattapintaiselle paperille. Julisteiden printtijälki ja värien syvyys säilyy pitkään laadukkaan painomusteen, paperin ja -printtijäljen ansiosta.

Julisteen koko A3 – 30 cm x 42 cm. Juliste sopii kaikkiin standardi A3-kehyksiin. Toimitetaan suojapaperiin käärittynä, joko kovassa kirjekuoressa tai julisteputkessa.

Horoskooppijuliste, Scorpio.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.8.2019 asti
  • Toimitusmaksu 4,99€, maksetaan tilauksen yhteydessä
  • Tuotteeseen ei sisälly kehyksiä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Oston jälkeen lunasta lahjakortti Posterbasen kotisivuilla, täytä vaadittavat tiedot ja syötä Offerilla-lahjakorttisi koodi kohtaan ”Discount code”. Posterbase toimittaa tuotteen postitse

POSTERBASE

Posterbase on englantilainen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita julisteita. Löydät Posterbasen kotisivuilta julisteet niin omaan sisustukseen tai lahjaksi syntymäpäiville, ristiäisiin ja muihin merkkipäiviin.

DIILIÄ MYY

Posterbase
Y-tunnus: 1190602–9
www.posterbase.co.uk