Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Thermokäärehoito Lux-luokan naamioilla ja kavitaatio 35€

Onko tavoitteenasi kiinteämpi vartalo ja kimmoisampi iho? Kauneushoitola Body Slim auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi tarjoamalla thermokäärehoidon Lux-luokan naamioilla. Käärehoito viimeistellään vielä kavitaatiolla. Hoidon kesto on kokonaisuudessaan noin 60–70 minuuttia.

Thermokäärehoito ammattimaisilla Lux-luokan naamioilla sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille. Hoidolla on niin ihoa kosteuttavia, silottavia, nuorentavia, kohottavia kuin ravitseviakin vaikutuksia. Lopputuloksena ylimääräinen neste ja turvotus poistuvat kehosta samalla, kun aineenvaihdunta ja verenkierto tehostuvat, selluliitti silottuu ja iho uudistuu.

Tarjous sisältää myös 30 minuutin kavitaation yhdelle ongelma-alueelle. Kavitaation tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen: rasvakudoksen koko ongelma-alueella pienenee 1–3 senttimetriä. Seuraavan viikon aikana tulokset voimistuvat entisestään. Tärkeimpänä tuloksena on verenkierron tehostuminen ja fibroblastien stimuloiminen, mikä lisää ihon elastisuutta ja joustavuutta sekä vähentää ihon roikkumista ja heikkenemistä. Kavitaatio auttaa lisäksi vähentämään selluliittia ja pienentämään rasvasoluja.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ma-pe klo 16-20 numerosta 040 501 2206 tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Löydät kauneushoitolan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi