Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Mesoterapia 119€ (arvo 249€)

Ihoa elvyttävä ja uudistava mesoterapia on ei-kirurginen toimenpide erilaisten iho-ongelmien ja ikääntymisen merkkien hoitoon. Sarjapistoksina tehtävä mesoterapia sisältää vitamiineja, farmaseuttisia ja homeopaattisia lääkeaineita, kasveista johdettuja aineita sekä muita hoitavia ainesosia. Pistokset tekevät hoidosta huomattavasti tehokkaamman kuin tavalliset kasvohoidot, sillä kasvojen ihon alle saadaan vietyä suuremmat määrät tehoaineita. Mesoterpia stimuloi kollageenin tuotantoa ja hoito mm. tasoittaa juonteita, korjaa ihon värivirheitä ja parantaa ihon kosteustasapainoa.

Hoidon aikana iholle levitetään myös joko valkaiseva- tai anti-ageing-seerumi, kasvonaamio sekä puudutusvoide. Mesoterapian suorittaa kokenut sairaanhoitaja.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Voit tehdä ajanvarauksen joko numerosta 050 371 4114, sähköpostitse [email protected] tai Ez BeautyStudion onlinevarausjärjestelmästä kohdasta Offerilla/Ez Bz Beauty lahjakortti
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

EZ BEAUTYSTUDIO

Ez BeautyStudio tarjoaa  laajan valikoiman erilaisia kauneuspalveluita naisille sekä miehille Helsingin Lauttasaaressa. Palveluvalikoimaan kuuluu esimerkiksi ihonpuhdistukset, mesoterapia, kemialliset kuorinnat, hydrakasvot, pedi- ja manikyyripalvelut, ripsien- ja kynsienpidennykset, microblading ja jalkahoidot. Monikulttuurinen ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa laadukkaat ja rentouttavat kauneudenhoitohetket Ez Beautystudiossa. Löydät kauneusstudion myös Facebookista.

Aukioloajat:
Ma-su klo 10–20

DIILIÄ MYY

Ez BeautyStudio
Lauttasaarentie 6,
00200 Helsinki
Puh: 050 371 4114
Y-tunnus: 28968582
www.ezbeautystudio.net