Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Syväkosteuttava ja kirkastava hoito kasvoille ja decolteelle 45€ (arvo 95€)

Täydellinen hoitokokonaisuus ihon syväpuhdistukseen ja kirkastukseen on täällä! Kauneushoitola Kauneusplussin syväkosteuttava ja kirkastava hoito kasvoille ja decolteelle sisältää mm. AHA-kuorinnan, jonka luonnolliset hedelmähapot poistavat kuolleita ihosoluja, häivyttävät juonteita, avaavat ja syväpuhdistavat ihohuokosia ja saavat ihon hohtamaan. Kuorinnan ansiosta iho vastaanottaa helpommin siihen lisättäviä tehoaineita. Hoitokokonaisuuteen kuuluu myös mm. ultraäänikuorinta, joka tehdään ultraäänitaajuuksia hyödyntävällä mekaanisella laitteella. Ultraääni-kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Tuloksena entistä kirkkaampi ja puhtaampi iho! Katso hoitokokonaisuuden kaikki toimenpiteet alta.

Syväkosteuttava ja kirkastava hoito kasvoille ja decolteelle sisältää seuraavat toimenpiteet:

– pintapuhdistus
– AHA-kuorinta
– ultraäänikuorinta
– kevyt kasvohieronta
– C-vitamiiniseerumi
– syväkosteuttava naamio
– hoitovoide
– kulmien siistiminen ja kulmien tai ripsien kestovärjäys.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 25.5.2018 asti
  • Peruutukset viim. 48 h ennen varattua aikaa
  • Tulethan ajoissa paikan päälle, jotta kaikki valitsemasi hoidot ehditään suorittaa
  • Ei ostorajoitusta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika onlinevarausjärjestelmästä ja valitse sieltä OFFERILLA-kategoria. Tämän jälkeen valitse palvelu, sopiva aika, täytä omat tiedot ja lisää lahjakortin koodi sekä valitsemasi hoidot ”lisätiedot” -kenttään. Voit varata ajan myös numerosta 044 053 4823. Jos puhelimeen ei vastata, sinulle soitetaan takaisin saman päivän aikana.
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA KAUNEUSPLUS

Kauneushoitola Kauneusplus sijaitsee Helsingin keskustassa Töölössä, noin 500 metriä Kampin metrolta. Kodikkaan kauneushuoneen tarjoamiin palveluihin kuuluvat perus- ja laitekasvohoidot, RF-radiofrekvenssi, mesoterapia, biorevitalisaatio, ripsien ja kulmien kestovärjäys, ripsipermanentti, kestopigmentointi, sokerointi ja diatermia karvojen poisto. Kauneushoitola Kauneusplussassa sinua palvelee ammattitaitoinen kosmetologi. Löydät Kauneusplussan myös Facebookista.

Aukioloajat:
Ma–pe klo 10–18
Lauantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Kauneusplus
Toimii Salon Runebergian tiloissa
Runeberginkatu 19
00100 Helsinki
Y-tunnus: 1997739-9
www.kauneusplus.fi