TARJOUS

  • 4 euron bonus, kun rekisteröidyt Laskuni.fi-palveluun käyttäen koodia HUOLETON

Laskuni.fi on kuluttajille suunniteltu palvelu, joka mahdollistaa laskujen helpon hallinnoimisen tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella täysin ilmaiseksi! Palvelun avulla voit vastaanottaa laskusi keskitetysti ja samalla hyötyä lukuisista eduista. Laskuni.fi-palvelu helpottaa arkeasi tarjoamalla kätevän ja tehokkaan tavan laskujesi hallinnoimiseen. Palvelun avulla voit hoitaa laskujasi missä ja milloin vain, silloin, kun sinulle sopii.

Palvelun avulla voit muun muassa keskittää laskusi, saada automaattisia eräpäivämuistutuksia ja seurata kokonaiskuvaa taloudestasi tilastojen avulla. Palvelua käyttämällä voit myös ansaita Laskuni.fi-tilillesi bonuksia, jotka voit halutessasi siirtää omalle pankkitilillesi. Palvelu tarjoaa lisäksi mahdollisuuden kerätä lisää bonuksia erilaisten hauskojen tehtävien avulla. Muiden etujen lisäksi Laskuni.fi tarjoaa monenlaisia rahanarvoisia etuja ja tarjouksia, kuten tuotteita ja palveluita, joita voit palvelun käyttäjänä ostaa reilusti alle markkinahinnan! Tutustu palveluun tarkemmin katsomalla esittelyvideo täältä.

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Paina ”Lunasta tarjous” -painiketta
  • Rekisteröidy palveluun ja lisää Bonuskoodi-kohtaan koodi HUOLETON

LASKUNI.FI

Laskuni.fi on Bonus Solutions Oy:n ylläpitämä portaali, jonka tarkoitus on helpottaa suomalaisten kuluttajien arkea tarjoamalla heille tehokas tapa hallinnoida omia laskujaan. Bonus Solutions Oy on osa yli 180 työntekijän Taaleri-konsernia.

DIILIÄ MYY

Laskuni.fi
www.laskuni.fi