TARJOUS | Pakohuonepeli 2-6 hengelle | Helsinki

  • Valinnainen pakohuonepeli 2-6 hengelle 79 € (arvo 130 €)

Pakohuonepelissä on tunti aikaa ratkaista huoneen arvoitukset ja poistua suljetusta huoneesta. Arvoitukset vaativat luovuutta, tiimityötä ja loogista päättelyä. Pakohuonepeli koostuu useista arvoituksista, jotka pelaajien – agenttien – on ratkaistava saadakseen tehtävät suoritettua ajallaan. Pelien pelaamiseen ei tarvita erityisosaamista tai työkaluja, vaan kaikki vihjeet löytyvät matkan varrelta. Seikkailut ovat suunniteltu niin, että ne on mahdollista suorittaa 60 minuutissa – mutta se ei tarkoita sitä, että jokainen läpäisee pakohuonepelin… Ikärajasuositus ilman aikuisia 12+ vuotta.

Lahjakortin voi käyttää valitsemaansa pakohuonepeliin. Alla pelien esittelyt:

Agent on Board

Harry Kuusik saa selville, että URG:n soluttama kaksoisagentti on loikkaamassa lännestä itään laivaristeilyllä Helsingistä Tallinnaan. Kaksoisagentti on varastanut päämajan kassakaapista mukaansa ydinpommin piirustukset. Harryn tehtävä on hankkia piirustukset takaisin ja likvidoida kaksoisagentti. Harry Kuusik matkustaa Puhkus Linen M/S Suvilla Helsingistä Tallinnaan seuraten kaksoisagenttia. Harry murtautuu hyttiin ja löytää ydinpommin piirustukset. Kun hän on poistumassa, Harry huomataan. Hän pakenee hyttiinsä ja lähettää viestin päämajaan, kertoen piilottavansa piirrustukset laivaan ja jättävänsä vihjeitä perässä tuleville kollegoille piirustusten olinpaikasta. Harry katoaa. URG pakottaa laivayhtiön siirtämään laivan telakalle vuorokauden sisällä. Päämaja tarvitsee agentteja pikaisesti etsimään Harryn piilottamat ydinpommin piirustukset. Maailma on vaarassa. Ainoa mahdollisuus on toimia ennen vihollista. Pystytkö sinä agenttiryhmäsi kanssa pelastamaan maailman?

Murder in Wonderland 

30-vuotta sitten Wonderlandissä tapahtui murha. Wonderlandin silloinen maskotti katosi savuna ilmaan. Melko pian katoamisen syyksi alettiin epäillä henkirikosta, mutta poliisille ei syntynyt varmaa kuvaa tekijästä, tekopaikasta eikä ruumiista. Ruumis löytyi huvipuiston varastosta, hyvin yllättävästä paikasta. 20-vuoden kuluttua murharyhmän rikostutkija Laura Männistö saa tehtäväkseen avata selvittämättömät rikokset. Laura aloittaa tutkimukset Wonderlandin murhasta. Pian Laura huomaa jotain erikoista tapahtuneen murhan alkututkinnassa. Hän menee tapaamaan eläkkeelle jäänyttä Wonderland murhan silloista päätutkijaa Urho Myrskyä. Urho ei muista tai halua kertoa tutkinnasta mitään. Vetoaa siihen, että aikaa on kulunut niin paljon, eikä muistikaan enää pelaa niin kuin silloin joskus. Laura Männistö lähtee Wonderlandiin selvittämään vanhaa murhaa ja katoaa. Alkaa älyllinen kissa ja hiiri -leikki mysteerin ja tutkijoiden välillä. Pystytkö sinä tutkijaryhmäsi kanssa selvittämään vanhan murhamysteerin ja Laura Männistön katoamisen?

Pakohuonepeli 2-6 hengelle

Murder in Wonderland -pakohuonepeli

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 29.2.2024 asti ja pakohuonepeli on pelattava 29.2.2024 mennessä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika soittamalla numerosta +358504393733 
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä pakohuoneella

HELSINKI ESCAPE

Helsinki Escape tarjoaa erilaisen pakohuonekokemuksen, jossa pääset ratkaisemaan ongelmaa agenttina. Helsinki Escape räätälöi myös erilaisia pakohuone-elämyksiä ryhmille ja yrityksille. Pakohuone sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääset paikalle esim. raitiovaunuilla 2,3 ja 9 tai busseilla 23, 69 ja 58. Pasilan asemalta on vain 700 metrin kävely Helsinki Escapeen. Voit tutustua yritykseen myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Helsinki Escape
Karjalankatu 2B
00520 Helsinki
Y-tunnus: 1634620-9
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat tarjouksemme täältä