TARJOUS

  • Uusien autojen ilmastointihuolto sis. 200 g R1234yf kylmäainetta 75 € (arvo 250 €)

Ilmastointihuolto R1234yf uuden sukupolven kylmäaineella! Jos hiki valuu autossa eikä ilmastoinnista ole enää konkreettista hyötyä, ilmastointihuolto on ajankohtainen. Ilmastointi vaikuttaa latausaikaan ja väärin tehtynä ilmastoinnin huolto tekee autosta vaarallisen. Siksi onkin ehdottoman tärkeää antaa ammattilaisen suorittaa autosi ilmastointihuolto.

Ilmastointijärjestelmän huoltoon kuuluu esimerkiksi tarkistusmittaus, järjestelmän tyhjennys, puhdistus ja kuivaus, kylmäaineiden täyttö, sekä ilmastoinnin toiminnan tarkastaminen auton käydessä. Hinta sisältää 200 g kylmäainetta. Vanhemmissa ilmastointilaitteissa käytetty edullisempi kylmäaine R134a ei sovellu useimpiin 2016 vuoden ja sitä uudempiin autoihin.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma–pe aukioloaikojen mukaisesti
  • Ilmastointihuolto sisältää 200 g R1234yf kylmäainetta
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 0800 189. Varmista soittaessasi auton kaasun yhteensopivuus
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autokorjaamolla

TATTARISUON AUTOKORJAAMO

Tattarisuonautokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta. Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Asiakas saa laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Korjaamo huoltaa auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

Tattarisuon Autokorjaamolla henkilökunnalla on nykyautojen huollossa ja korjauksessa tarvittava tekninen tieto ja koulutus, korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen edellyttämällä tasolla, ja korjaamo pystyy viiveettä hankkimaan lisätöissä tarvittavat varaosat.

DIILIÄ MYY

Tattarisuon Autokorjaamo
Akkutie 10
00770 Helsinki
Puh: 050 0800 189
Y-tunnus: 2372724-5
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat diilimme täältä