TARJOUS | 45 min hypnoterapia-käynti | Helsinki, Kruununhaka

  • 45 min hypnoterapia 29 € (arvo 80 €)

Huom! Alennushinta normaalisti 34,90 €!

Tutustu hypnoterapiaan edulliseen hintaan! Pääset perehtymään hypnoterapian käytäntöihin sekä hypnoosiin terapeuttisena työkaluna. Selvität yhdessä terapeutin kanssa kuinka hypnoterapiasta voisi olla hyötyä juuri sinulle ja kuinka henkistä hyvinvointiasi voitaisiin edistää. Pääset kokeilemaan hypnoosia ammattilaisen ohjaamana 15-20 min syvärentoutus-hypnoosissa poistaen stressiä sekä vahvistaen itsetuntemusta positiivisten suggestioiden eli kehotusten avulla. Hypnoosin avulla saavutat täysin rentoutuneen ja miellyttävän olotilan loppupäiväksi.

Hypnoterapia

Kliininen hypnoterapia on terapiamuoto, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä ratkaisemaan erilaisia psyykkisiä ja emotionaalisia ongelmia. Se on terapiaa, joka tukee asiakasta elämäntapojen muutoksessa, luomaan uutta perspektiiviä asioihin sekä muuttamaan opittua käyttäytymistä. Kliininen hypnoterapia hyödyntää monipuolisesti hypnoosia yhtenä työkaluna sekä lisäksi muita terapiasuuntausten ongelmaratkaisuun tarkoitettuja tekniikoita. Hypnoterapia on ratkaisukeskeistä ja lyhytkestoista terapiaa.

Kenelle hypnoterapia sopii?

Hypnoterapia sopii lähes kaikille. Hypnoterapiaa ei kuitenkaan voida suositella, mikäli sinulla on psykoottinen sairaus tai prodromaalioireita, skitsofrenia, kliininen masennus, haet apua kivun hallintaan ilman lääketieteellistä konsultaatiota, olet päihteiden tai huumeiden vaikutuksen alaisena tai olet saanut E.C.T-hoitoa. On suositeltavaa keskustella sairauteen viittaavissa oireissa oman lääkärin kanssa ennen hypnoterapian aloitusta.

 

mind balance

 

Mind Balancen saamia arvosteluita Googlessa:

”Mind Balancen lämmin vastaanotto saa jo sisään astuessa tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Johannan hypnoottisen rauhoittavalla äänellä rentoutuminen on taattu. Saat myös yksilöllisiä vinkkejä ja tehtäviä ongelmiesi/haasteidesi ratkaisun tueksi. Lämmin suositus!”

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika verkossa ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

MIND BALANCE

Mind Balancesta kokonaisvaltaista hyvinvointia! Kliininen hypnoterapeutti Johanna auttaa sinua elämänhallinnan löytämisessä, haasteiden ratkaisussa ja voimaan paremmin. Erityisesti haasteet ahdistuneisuuden, itsetunnon, stressin, tunteiden säätelyn ja pelkotilojen kanssa ovat aiheita, joissa Johanna on auttanut asiakkaitaan menestyksellisesti. Hänen tavoitteenaan on auttaa ihmisiä ja opastaa kohti parempaa mielen toimintaa. Tutustu yritykseen myös Instagramissa.

DIILIÄ MYYmind balance

Mind Balance
Meritullinkatu 12
00170 Helsinki
Y-tunnus: 3365651-6
Yrityksen sivut

Katso myös muita vastaavia tarjouksia

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.