TARJOUS | Päihdehoitajan tai ratkaisukeskeisen terapeutin vastaanotto | Nummela tai etävastaanotto

  • Päihde- ja mielenterveyshoitajan tai ratkaisukeskeisen terapeutin vastaanotto (60 min) 29 € (arvo 89 €)

Hallitseeko elämääsi päihde- , nikotiini- , peli- , shoppailu- , ruoka- , tai joku muu riippuvuus? AlkuMedin päihde- ja mielenterveyshoitajat auttavat sinua vapautumaan riippuvuuden kahleesta ja kulkevat tukenasi juuri niin pitkälle kun sinä tai läheisesi tarvitsette.

Ratkaisukeskeisen terapeutin avulla voit työstää kaikkia muitakin elämäsi solmukohtia tai akuutteja kriisejä. Terapiassa on mahdollisuus muuttaa murehtiminen suunnitteluksi ja suunnitelmat toimintasuunnitelmaksi. Terapeutti auttaa sinua piirtämään karttaan tavoitteesi ja hahmottamaan ne pienet oikea-aikaiset askeleet, jotka johtavat kohti määränpäätä. Akuuteissa kriiseissä AlkuMed kuuntelee ja kulkee rinnallasi kannatellen sinut läpi vaikeiden hetkien.

Pysyvän muutoksen aikaansaaminen vaatii usein tietoisuuden lisäämistä, työkaluja, tukea sekä pienten ja oikea-aikaisten askelten ottamista kohti tavoitetta. AlkuMedillä palvelut räätälöidään aina asiakaslähtöisesti. Yksikin käynti voi olla merkittävä tekijä muutoksen polulla. Usein häpeä ja leimaantumisen pelko estävät asiakkaita hakeutumasta asiantuntijan puheille. AlkuMedillä näitä asioita ei tarvitse pohtia, sillä asiakkaan arvokas kohtaaminen on AlkuMedille kunnia-asia. Päihdehoitajat tai terapeutit eivät tee kirjauksia Kanta-järjestelmään, eikä tietoa luovuteta kolmansille osapuolille, joten voit olla varma, että luottamuksellisuus on taattu. Halutessasi voi asioida myös anonyymisti.

AlkuMedistä saat myös psykiatrin ja päihdelääkärin palveluita, ilman lähetettä. Aika näihin palveluihin varataan soittamalla numeroon 09 37479860. Muut palvelut ovat varattavissa yrityksen verrkosivujen kautta.

AlkuMed tarjoaa nyt 60 min ensikäynnin päihde- ja mielenterveyshoitajalle tai ratkaisukeskeisille terapeuteille edulliseen 29 euron hintaan (ovh 89 €). Ensikäynti ei sido jatkokäynteihin eikä se vaadi lähetettä. Anna itsellesi tai läheisellesi mahdollisuus vapautua riippuvuuden kahleesta tai muusta elämän haasteesta, ja ota ensimmäinen askel uuteen alkuun varaamalla aika AlkuMedistä.

EHDOT

  • Voimassa 2 kk lahjakortin ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen aikaa
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi ja useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto, paina “Lisää ostoskoriin” -painiketta ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin.
  • Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika netistä tai puhelimitse numerosta 09 3747 9860 ja mainitse Offerillan lahjakortti varauksen yhteydessä

ALKUMED

AlkuMedistä saat ratkaisukeskeistä tukea riippuvuusongelmien hallintaan. Yritys auttaa asiakkaitaan katkaisemaan haitallisen kierteen ja kulkee rinnalla niin kauan, kun tukea tarvitaan uuden alun juurruttamiseen. AlkuMedin toimintaperiaatteet ovat asiakasta kunnioittavia ja kuuntelevia. Palvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. Yritys toimii Länsi-Uudenmaan alueella. Tapaamiset toteutuvat nopealla aikataululla, jolloin kriisiin saa apua mahdollisimman pikaisesti.

DIILIÄ MYY

AlkuMed
Torikeskus (toinen kerros)
Pisteenkaari 4
03100 Nummela

Y-tunnus: 2419982-7
Yrityksen verkkosivut

Katso muut hyvinvoinnin tarjouksemme täältä