TARJOUS | Saimaa Marina Garden – 2-3 vrk majoitus | Lappeenranta

 • 2 vrk majoitus 2 makuuhuoneen huoneistossa 199 € (arvo 318 €)
  – Säästä 37 %
 • 3 vrk majoitus 2 makuuhuoneen huoneistossa 269 € (arvo 477 €)
  – Säästä 44 %

Saimaa Marina Garden Apartments 3 tarjoaa täydellisen loma-asunnon arjen irtiottoon! Sijainniltaan ensiluokkainen Marina Village sijaitsee aivan rannan tuntumassa New Port Saimaa Gardenin vierasvenesataman läheisyydessä. Palvelut eivät tosiaan ole kaukana, sillä Holiday Club Saimaa kylpylään matkaa on vain 200 metriä, ja kauppakeskus Capri sijaitsee 400 metrin päässä. Suoraan loma-asuntojen vierestä lähtee upeat ulkoilureitit Saimaan rannan tuntumassa Tiuruniemen suuntaan, ja Golf Saimaan 18 reikäisen kentän läheisyyteen. Myös ensilumen latu kulkee läheltä Marina Villagea.

Saimaa Marina Garden Apartments 3 tarjoaa nyt huokeaan hintaan 73-83 m² miellyttäviä kahden makuuhuoneen täysvarusteltuja lomahuoneistoja! Lomahuoneistojen yhtenäisissä oleskelutiloissa on täydelliset puitteet yhteisen ajan viettämiselle muun muassa syöden ja rentoutuen, tunnelmaa ja lämpöä olohuoneeseen tuovan takan räiskyessä vierellä. Makuuhuoneita lomahuoneistossa on kaksi, antaen mahdollisuuden myös omaan rauhaan. Huoneistosta löytyy kaksi suihku- ja wc-tilaa. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna, terassi sekä parveke. Huoneistot on myös varustettu pyykinpesukoneilla. Majoitus on tarkoitettu maksimissaan 6 henkilölle, sillä lomahuoneistoista löytyy vieraille makuupaikat kahdesta makuuhuoneesta ja vuodesohvalta.

Lähde rentouttavalle lomalle Suomen suurimman, kauneimman ja kenties idyllisimmän järven äärelle Saimaalle! Nauti ulkoilusta, käy ostoksilla, pulahda kylpylään, hemmottele itseäsi hoidoilla tai vietä päivä vaikkapa golfin parissa – tai yksinkertaisesti rentoudu laadukkaassa lomahuoneistossa. Tekemistä riittänee niin lapsille, kuin aikuisillekin!

saimaa marina garden

saimaa marina garden

saimaa marina garden

saimaa marinaKuvat: Saimaan Marina Garden Apartments

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 31.1.2024 asti, poislukien joulunpyhät
 • Varaukset saatavuustilanteen mukaan
 • Tarjous koskee vain sähköpostilla tehtyjä varauksia
 • Majoitus max 6 henkilölle, huoneisto sis. 2 makuuhuonetta ja vuodesohvan
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Tee varaus sähköpostitse osoitteesta [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

SAIMAAN MARINA GARDEN APARTMENTS

Loma-asuntoja Saimaalla! Saimaa Marina Gardens on luonnonkauniin Saimaan rannalla sijaitseva vapaa-ajan keskus. Saimaa Marina Garden Apartments sijaitsee Lappeenrannan luonnonrauhassa lähellä Imatraa, noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Pietarista. Alueella on erinomaiset ulko- ja sisäliikunta mahdollisuudet niin lapsiperheille, seuroille, kaveriporukoille, kuin myös yrityksille.
Saimaa Marina Garden Apartments 3 vuokraa korkeatasoisia lomahuoneistoja sekä lyhyt- että pidempiaikaiseen lomailuun. Arvostatko palvelujen läheisyyttä, vai haluatko rauhaisan kohteen? Oletko matkalla perheen kesken, vai suuremmalla porukalla? On vastauksesi mikä hyvänsä, Saimaa Marina Gardens tarjoaa eväät monenlaiseen huolettomaan matkailuun, sillä Saimaan rannalla lääniä riittää!

DIILIÄ MYY

Saimaan Marina Garden Apartments 3
Alminraitti 4
55320 Lappeenranta
S-posti: [email protected]
Y-tunnus: 3212512-3
Yrityksen sivut

Katso kaikki Matkailu-kategorian diilit

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.