TARJOUS | Altaan yksityisvuokraus ja surffiohjaus sekä sauna kahdeksi tunniksi | Pyhtää

  • Koko altaan yksityisvuokraus ja surffiohjaus (60 min) sekä saunan vuokraus (120 min) 239 € (arvo 537 €)

Vuokraa Aeronautica Arenan allas tunniksi (60 min), niin pääset surffaamaan ohjaajan opetuksella! Lisäksi saat saunatilan käyttöösi kahdeksi tunniksi (120 min). Ennen surffausta ohjaaja perehdyttää surffaajat turvalliseen ja hauskaan surffaustuntiin. Surffitunnin aikana ohjaaja neuvoo ja auttaa, jotta jokainen pääsee tekemisen makuun. Surffialueella ei ole samanaikaisesti muita asiakkaita. Yksityistunti ohjaajan kanssa sopii erinomaisesti sekä ensikertalaisille että kokeneemmillekin surffareille.

Mukaan tarvitset vain hyvin päällä pysyvän uima-asun ja reipasta mieltä! Halutessasi voit käyttää surffatessa urheilu-t-paitaa tai vuokrata meiltä märkäpuvun 5 €:lla. Huomioithan, että surffauksessa on pituusraja: Bodyboard 107 cm & Flowboard 122 cm. Surffaus on helppo aloittaa, ja sopivat vaikeustasot löytyvät jokaiselle. Flowriderissa voi surffata joko seisten “flowboardilla” tai mahaltaan ja polviltaan “bodyboardilla”. Sisäsurffaus on myös sopiva aktiviteetti polttareihin, synttäreille ja yritystapahtumiin.

Käytössäsi on 20 hengen yksityissauna ja 75 m2 saunalounge omalla terassilla, keittiöllä ja jääkaapilla. Lounge laajennettavissa kahteen tapahtumatilaan (60 m2 ja 92 m2) Pyyhkeet kuuluvat hintaan.

surffiohjaus

surffiohjaus

Kuvat: Aeronautica Arena

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
  • Surffauksessa on pituusraja: Bodyboard 107 cm & Flowboard 122 cm
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 041 315 6664 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

AERONAUTICA ARENA

Aeronautica Arena on tapahtumakeskus, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet muun muassa yritystilaisuuksiin ja juhliin! Tapahtumakeskuksen tiloissa voit kokeilla tuulitunnelissa lentämistä ja surffausta. Keskuksessa on mahdollista myös saunoa ja laulaa jopa karaokea. Nappaa siis kaverisi mukaan ja lähde kokemaan uutta!

DIILIÄ MYY

Aeronautica Arena
Kotitie 10
49270 Pyhtää
Y-tunnus: 3202256-2
Yrityksen verkkosivut

Katso muuta tekemistä täältä